Actinopteri
New member
12 Şubat Bianca Balti, Sanremo Festivali'nin ikinci gününün birlikte çıkıcısı olacak 2025 Ve yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri'nden İtalya'ya ulaşmanın zamanı geldi. Gri maske ve şapka kafasında, model sağlığı göz önüne alındığında hava yolculuğu için iyi korunuyor: 27 Ocak'ta, aslında, yumurtalık kanseri teşhisi sonrası Eylül ayında başlayan kemoterapiyi yeni bitirdi. Ayrılışı duyurmak için Instagram hikayelerinde paylaşılan selfie'de, uzun uçuş sırasında rahatlamasına yardımcı olan, belki de müzik dinlemesine veya bir film izlemesine yardımcı olan kulaklıklar giyiyor. Bir kez indiğinde Bianca Balti muhtemelen Sanremo'ya gidecek. Hem şarkıcılar hem de iletkenler için testler.
Son aylarda Bianca Balti hastalığı söyledi ve konuyla ilgili duyguları. En son paylaşım sadece birkaç gün önce, Dünya Kanser Günü vesilesiyle: “Zordu ve henüz tam olarak bitmediAma başka türlü istemezdim. 'Seni öldürmeyen şey seni güçlendirir' denir, ama Benim için beni öldürmediği şey beni hayatı çok sevdirdi'”.
Carlo Conti, bu yıl festivalin son baskılarını karakterize eden hiçbir monolog olmayacağını açıkladı, ancak birçoğu Bianca Balti'nin hala tümör hakkında konuşabilmesini ve sahnede bir umut ve davet mesajı göndermesini bekliyor. Ariston. İkinci akşam Carlo Conti ve diğer iki ortak Chant, Nino Frassica ve Cristiano Malgioglio'yu destekleyecek.
Ayrıca oku
Son aylarda Bianca Balti hastalığı söyledi ve konuyla ilgili duyguları. En son paylaşım sadece birkaç gün önce, Dünya Kanser Günü vesilesiyle: “Zordu ve henüz tam olarak bitmediAma başka türlü istemezdim. 'Seni öldürmeyen şey seni güçlendirir' denir, ama Benim için beni öldürmediği şey beni hayatı çok sevdirdi'”.
Carlo Conti, bu yıl festivalin son baskılarını karakterize eden hiçbir monolog olmayacağını açıkladı, ancak birçoğu Bianca Balti'nin hala tümör hakkında konuşabilmesini ve sahnede bir umut ve davet mesajı göndermesini bekliyor. Ariston. İkinci akşam Carlo Conti ve diğer iki ortak Chant, Nino Frassica ve Cristiano Malgioglio'yu destekleyecek.
Ayrıca oku