Saç sirkesi nedir ve ne işe fayda? Saç sirkesinin kullanması nasıldır?

Musa

New member
Son vakit içinderın en epeyce konuşulan bakım eseri olan saç sirkesi, saçların canlılığı ve parlaklığını geri kazandırmak üzere tasarlanmıştır. Şimdilerde satış rekorları kıran saç sirkesini birbirinden farklı markalar piyasaya sürdü. Pekala



Cansız ve mat görünümlü saçların, eski sıhhatine geri kavuşmasına ayrıyeten saç derisini yağ ve kirden arındırmaya yardımcı olan saç sirkesi adeta satış rekoru kırıyor. Cansız ve mat görünümlü saçların, eski sıhhatine geri kavuşmasında büyük tesiri bulunan saç sirkelerinin çıkış noktası da aslında konutlarımızda kullandığımız doğal fermente sirkeler oluşturuyor. Üzüm sirkesi ya da elma sirkesi fark etmeksizin konutlarımızda kullandığımız bu sirkelerin de saça güzel geldiği biliniyor. Bilhassa saç derisini yağ ve kirden arındırması, yağlı saç derisine sahip olanlar için kusursuz bir içerik olarak görülüyor.


PEKALA SAÇ SİRKESİNİN BİLİNMEYEN YARARLARI NELER?

  • Saç derisindeki meyyit hücrelerin temizlenmesini sağlar. Bu sayede kuruluk sebebiyle oluşan kepekler önlenmiş olur.
  • Saçlarda görülen mat ve donuk görünümün kaybbulunmasına ve saçların hem nem tıpkı vakitte parlaklık kazanmasına yardımcı olur.
  • Potasyum bakımından güçlü olan sirke, saçların sıhhatle uzamasına yardımcı olur.
  • Sirke, saç foliküllerinin gereksinimini karşıladığı için dökülmeleri azaltır.
  • Saç derisini yağdan ve kirden arındırır. Ayrıyeten bu sebeplerden oluşan kaşıntıyı da yok eder.
  • Saç kırıklarını onarmaya yardımcı olur.
  • Saçlarınızın yumuşamasını sağlar.
EYÜP SABRİ TUNCER FRAMBUAZLI SİRKE & SAÇ TONİĞİ:

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği özel formülü ve kuvvetli performansı yardımıyla klâsik saç kremlerinden çok daha tesirli bir biçimde saçlarınızın elektriklenmesini mahzurlar ve yumuşamasına yardımcı olur.

Tüm saç tiplerinde inançla kullanabileceğiniz Frambuazlı Sirke & Saç Toniği, süreç görmekten yıpranan ve karışmış saçları çarçabuk açar ve düzeltir. Boyalı ve boyasız saçların gözle görülür bir biçimde kabarmasını ve elektriklenmesini önler. Bir yandan saçlarınızın bakımını sağlarken, başka yandan saçlarınızı yumuşak ve sağlıklı tutmaya da yardımcı olur.

Frambuazlı Sirke & Saç Toniği 500 ml

Canlı ve ferahlatıcı bir tesire sahip olan Frambuazlı Sirke & Saç Toniği, içeriğindeki D- Panthenol besleyici ve nemlendirici özelliği ile saç telinizde hami bir katman oluşturur. Özel faaller ve sirke yardımıyla tartı yapmadan ışıldayan saçlara kavuşmanızı sağlar.

Pak ve ıslak saça masaj yaparak uygulayacağınız Frambuazlı Sirke & Saç Toniği, saçlarınızda kalıntı bırakmadan su ile kolay kolay arınarak durulanır. Saç derisinde oluşan kepeklenmeyi büyük ölçüde azalttığı yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır.

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği, vitamin C bakımından varlıklı ve canlandırıcı özelliğe sahip ahududu özü ile saçlarınızın uzamasına yardımcı olurken saçlarınızda mis üzere bir koku ve tazelenmiş bir his bırakır.

SAÇ SİRKESİ NASIL KULLANILIR?

Saç sirkesi mamüllerini her banyoda kullanabilirsiniz. Genel kullanım önerisi ise en son durulama suyu kademesinde saç sirkesini kullanmak. Saçınızı şampuanladıktan daha sonra saç sirkesi ve saç toniğini eşit olarak uygulayın. Saçınıza masaj yapıp, 1 – 2 dakika bekletin. Gerisinde saçınızı durulayın.