“'Ruj ve kahve' ile Serie B müziği yok Melody geri döndü”

Actinopteri

New member
“Neo -Melodik etiket her zaman olumsuz anlamda görüldü. Durmalıyız, Serie B Müzik yok: Müzik herkes ve herkes içindir ve sayılar bunu kanıtlıyor”. Konuşma, Www.adnkronos.com web sitesinde ve Adnkronos YouTube kanalında tam versiyonda bulunan Adnkronos Vodcast'in yeni bölümünün Sal Da Vinci Konuğu. 'Ruj ve Kahve' kayıtlarından dönen (11 ay içinde YouTube'da neredeyse 94 milyon kaz) Sal Da Vinci, Gigi D'Alessio ile birlikte yazılmış yeni bir şarkı 'Love and You ile geri dönüyor. Yeni bir catchphrase? “Bilmiyorum ama umarım. Umarım bu şarkı ilginç bir dikkat çekebilir, çünkü her yaştan halkı kabul eden 'ruj ve kahve' olarak doğan bir İtalyan melodidir. Sanatçı, “son yıllarda kaybolmadığı, sadece biraz uzaklaştık ve ıssız olduğumuz” diye döndüğü melodinin dönüşünü yansıtıyor. 'Rossetto ve Caffè' “Melodinin dönüşünde bir öncü görevi gördü ve bence beni seven herkese her zaman inatçı melodiler yazmak için inatçı ve son zamanlarda mücadele etti”. Ve “bugün bu sanatçıların çoğunun Spotify'ın ilk 50'sinde” tesadüf değil. 'Ruj ve Kahve' başarısı üzerine şöyle diyor: “Sanırım bu yıllarca onurlu kariyerden sonra önemli bir hediyeydi” ve şöyle açıklıyor: “Şu anda Fransa ile temas halindeyim, bir Fransız şarkıcı ile bir düet yapacağım. Müziğinizi İtalya'dan ihraç etmek büyülü”. Bu arada sanatçı, 19 Temmuz'da Teatro Verde di Termoli'den ayrılacak ve daha sonra 6 Eylül'de Piazza del Plebiscito'da Napoli'de bir “büyük parti” ile kapanacak tura hazırlanıyor. Sonunda Sal Da Vinci, şehri ile olan ilişkisi hakkında konuşuyor: “Napoli benim evim, benim topraklarım, onlar benim renklerim, lezzetlerim, parfümlerim. Hiç evden herhangi bir melodi yazmadım ve bu ciltler konuşuyor”. Sal'ın aşkları arasında sadece müzik ve tiyatro değil, aynı zamanda kalp ekibi de var: Scudetto için mücadele eden Napoli. “Bu gerçekleşmez ama eğer olursa görmek güzel bir gösteri olacak. Son şampiyona oyunu sırasında yarın 'rüya görme … Yıldızlarla Dans Et', Rai 1'de Milly Carlucci'nin davranışıyla yayınlanacak olan tüm Napolitans ile birlikte kutlamayı umuyorum. Ama kendini hazır tutuyor: “Takımın gömleğini yanımda getireceğim”. Loredana Errico ve Lucrezia Leombruni tarafından