“Roma'da sinemaları kapatmak kendi hedefidir”

Actinopteri

New member
“Porta Metronia'ya bir çocukken beni sadece futbol hayal etmedi, aynı zamanda sinemaya gitmek için de. Mahallede, San Giovanni Il Royal, Paris'te çok sayıda kişi vardı, görkemli biri onları çok sevdiğim görkemli Roma'nın terk edilmiş sinemalarını diğer alışveriş merkezlerine ve süpermarketlere dönüştürmeyi nasıl düşünebiliyorum. Francesco Totti, Piccolo America Vakfı tarafından yayınlanan bir notta ilan etti.

“Carlo Verdone ve Enrico Vanzina'yı 'Üçüncü Yerler' duydum – ekliyor – şimdi Fransa'daki bu alanları bilmiyorum, ama onların sözleriyle, arkadaşlarımla birlikte arkadaşlarımla hissettiğim özgürlüğü ve hafifliği gördüm. Evde ve büyüdüğüm kırsal futbolda “.

“Spor, kültür, anaokullar ve okullar için yerlere ihtiyacımız var, diğer alışveriş merkezleri değil – Büyük Şampiyon – Otel Cicerone ve Carletto Mazzone'daki ekiple geri çekildiğinde kaç kahkaha bizi öğleden sonra sinema Adriano'ya götürdü Bu şehri diriltmek ve yok etmek – sonuçlandırıyor – bir fiyatı yaşamımızın bir parçası değil.