Roby Facchinetti, Stefano d'Orazio'nun Verissimo'ya anısı: Ne dedi

Actinopteri

New member
Roby Facchinetti Dostluğunu hatırladı Stefano d'Orazio6 Kasım 2020'de vefat eden Pooh davulcu. “Bunu hak etmedi, Çok özledim“Şarkı yazarı bugün 30 Mart Pazar günü Verissimo konuğuna dedi.

Hafıza

“Sonsuza dek içeride kaldıklarını unutmayın,” dedi Roby Facchinetti, Video klibini gördükten sonra, Verissimo'nun çalışmasında, en güzel anlar Stefano d'Orazio'nun yanında, ikisi de Pooh'da birlikte oynadıklarında yaşadı. “Bu Stefano, ne olduğu ve bizim için temsil ettiği şey için hak etmedi.”

Sonra, 'Yeniden doğmak için yeniden doğacağım' başlıklı 2020 şarkısına bağlı bir fıkra anlattı. “Ondan Bergamo'ya adamak istediğim bir şarkı için metin yazmasını istediğimde, üç saat içinde hazırladı. Beni aradı ve metni okudu. Her ikisini de ağladık ve ben de 'Stefano mümkün olan en kısa sürede geri döneceğinizden emin oldunuz, çünkü hala birlikte yapacak çok şeyimiz var' 'dedim. “Gerçekten özledim,” diye bitirdi.

Soygun

Roby Facchinetti, yaşadığını söyledi kabus: “Soyguncuların evime girdiler, silahlıydılar. Geçtik, eşim ve ben, hayatımızın en kötü 45 dakikası. Silahı boğazda hedefledim ve onları evde yaşadığım her şeyi bırakmamla tehdit ettim” dedi. Ve duygu sesiyle ekledi: “Terörle tanıştım, bana girdi ve beynimi emme yeteneğine sahipti. Artık söylediğim ve yaptığımdan daha fazla usta değildim. Beni bacaklarda vurmak üzereydiler, kimseye dilemediğim bir deneyim ve kendimi bugün burada olduğum için gerçekten şanslı görüyorum”.