“Roberto Capucci ile Flamenko Haute Couture'um”

Actinopteri

New member
Uluslararası bir moda beyefendi, Roberto Capucci (94 Springs) ve dünyanın büyük aşamalarındaki en akredite baililerden biri olan 'evlilik' bir 'evliliği' birleştiren bir 'flamenko haute couture', İspanyol Sergio Bernal (1990'da doğdu). Yarın Roma'da tekrar birlikte olacaklar, tek bir akşam, Nuvola di fuksas oditoryumunda, akşam etkinliğinde 'Sergio Bernal ile bir noche', aynı zamanda yeniden düzenlenmiş ve yeniden düzenlenmiş bir hikaye için, aynı zamanda bir revize ve revize edilmiş koreografik klasikçilik (ravel'in ölümü, 'Camille'nin ölümü). Sergio Bernal için Capucci (ilk kez dans) tarafından imzalanan Toreador'un boğa güreşini ve büyülü dünyasını hatırlatan davlumbazlar ve kıyafetler.

“Birkaç yıl önce Maestro Capucci ile tanıştım. Daniele Cipriani – Adnkronos'taki Bernal, bana dünyada, enerjisi, coşkusu ve kıyafetler yaratma yolunu büyüledi. Büyük İspanyol sanatçının patlama kişiliğinde yaratılan kıyafetler arasında, aynı zamanda, Lully'nin notlarında Versailes mahkemesinde sahne alırken, vintage portrelerde ölümsüzleştirilen Radyal Portreler ile Radyal Portrelerle Dansçı Kralı Louis Xiv'e adanmış yaldızlı kostüm.

Ve moda, Pandemi tarafından engellenen Yves Saint Laurent'e kutsanmış projeyi hiç terk etmeyen Sergio Bernal'ın büyük tutkularından biri olmaya devam ediyor. “Bir yaşam ve sanatsal proje – dansçıyı ortaya çıkardı – her şeyden önce, ünlü Fransız couturier'e çalıştığım bir şovu adamak için hayatımın hayalidir. Pret -la -porter'ı yarattı, cinsiyetler arasında bir parite, stereotiplerden ve klişelerden uzaklaştıktan sonra doğduğundan sonra doğmuş bir fikirden sonra doğdu, ortaya çıktı. Saint Laurent, olağanüstü zaferler, yükseliş ve düşme, karanlık ve ışık anları, askerlik hizmeti için çağrıldığında derin depresyon.