“Rahatsızlığımız mı? Web dünyasına ilişkin önyargılar”

Actinopteri

New member
“Bizi en çok rahatsız eden şey mi? Web'den geldiğimiz önyargılar.” Adnkronos Vodcast'in yeni bölümünün konukları olan Sansoni olduğunu söylemekTam sürümde www.adnkronos.com ve Adnkronos YouTube kanalında web sitesinde mevcuttur. Fabrizio ve Federico Kardeşler tarafından oluşturulan 'Palermo'da Made' çizgi roman ikilisi, 27 Şubat'tan itibaren tiyatrolarda ilk filmi 've sonra See Can See' ile çıkış yapıyor Warner Bros Pictures ile. Yönetmen Giovanni Calvaruso ve Sansoni tarafından Fabrizio Testini ile birlikte yazılmıştır, Film, işin güvencesizliği, kalıcı bir yer ve önerilerle mücadele eden bir nesil gençlere anlatıyor. Belediyenin hukuk bürosunu istihdam edecek tek yer için yarışan üç erkek çocuk aracılığıyla: Hukuktan mezun olan Federico, ancak sadece babasını memnun etmek için tavsiyesini umuyor; Kağıt üzerinde bir avukat olan ancak hayatta pratik yapmayan Fabrizio, doğduğundan beri her zaman yol döşenmiş olan başka bir devlet testinin üstesinden gelmeye çalışır. “Bugün genç olmanın ne kadar zor olduğunu hafifçe gösteriyoruz. Biz 've sonra görüyorsunuz' nesliyiz: bu arada ayda 400 Euro için bir iş kabul ediyorum ve sonra görüyorsunuz. Bu arada, çalışmadığınız şeyler için yarışmalar yapıyorum ve sonra görüyorsunuz. Zamanın geçişi ile 've sonra' daha ağır oluyorlar 'görüyorsunuz.

Her zaman kalıcı yeri reddettik “diyor Fabrizio ve FedericoSanremo'daki Primafestival'ın başarısından gelen gaziler, Striscia La Notizia sayesinde İtalya'nın dört bir yanındaki turlarla ve TV'de tiyatroda (milyonlarca manzarayı toplarlar) seviyorlar. Federico, “Kalıcı bir yerim vardı, bankaların önünde Milano'da güvenlik görevlisi yapıyordum.” Fabrizio “ailenin kara koyunları, bir tiyatro kursunu takip ettim”. Çok sevilen sabit yerlerin aileleri olduğunu hayal etmek için: “Bunu iyiliğimiz için yaptılar, çünkü tek yolun olduğu bir toplumda büyüdüler. Onları suçlamamalıyız”, aslında “filmde eski nesillere yönergeler vermeye çalışmıyoruz”. Sansoni'nin istediği, diğer birçok genç gibi “toplumda bir yer”.

Başlangıçta “Fabrizio için yazdım, sahneye çıkmaktan korktuğumdan utangaç olduğum için”, sonra “Kardeşim bir kamera satın aldı ve oradan YouTube'da video yapmaya başladık”.
Arcobaleno Tre'den Ajan Niccolò Presta'dan çağrı aldıklarında hayatları değişti: “Başından beri bize inanıyordu. Ve ben de kendimi kovdum ve Palermo'ya geri döndüm. Gerçek işverenimi, yani annemi çağırmadan önce bana ateş ettiğimi söyledim. Bana üç ay boyunca söylemedi”, Jokes Federic. “Annem ve babam her zaman bizi desteklediler, onlar ilk hayranlarımız: Kahvaltıdan sonra annem kanepede oturuyor ve aile grupları veya arkadaşları üzerinde yaptığımız şeyin ekran görüntülerini göndermeye başlıyor. Palermo'ya geri döndüğümüzde ve hemen bildiğimiz biriyle tanıştığımızda, hemen 'Annen zaten bilgilendirdi çünkü hiçbir şey söylemediğimiz için' söylediğimiz söyleniyor.

Bugün “İnsanları güldürmek artık zor değil, hata, komediyi rasyonelleştirmeye veya genel olarak hikayelerde çok fazla ekran aramak için yatıyor. Doğal duygular olması gereken güvercin deliği yapmaya çalışırken, artık sizi güldürmediği açıktır “, Sansoni yansıtıyor.” Sorun, beğenilerin ve görüşlerin sayısına gülüşü desteklemektir. Örneğin, 30 yıllık kariyerde Ficarra ve Picone, kendilerini yeniden keşfedip yeni stiller yaratabildiler, başladıklarında web yoktu. Bizim için bu harika bir örnek. “İkili için” Bu sanatın gücü “. (Loredana Errico ve Lucrezia Leombruni tarafından)