Pop'un kralı Justin Timberlake

Actinopteri

New member
Büyük İtalyan yaşamları sezonunda bir süredir eksik olan bir isim var: Justin Timberlake. Milan, onu bir çağa işaret eden önemli getirilerle yaptığınız gibi karşılar. Ve Timberlake hayal kırıklığına uğratmaz. Amerika'dan Altın Çocuk 18 yıl sonra İtalya'da oynamaya geri dönüyor: 2007'den beri ülkemizde sahne almadı (bu konser Milano forumundaydı).

Snai San Siro yarış pistindeki I-Days sahnesinde, 30 bin kişinin önünde, Justin, bir pop gazisinin güvenliği ile Avrupa turunun tek İtalyan tarihi için sahneye giriyor ve bu tutum çok yönlü bir şovmen olarak doğuştan: Şarkıcı, dansçı, yapımcı, frontman. Halk enine ve sevgiyle nostaljiktir: ergenlik bir canlanma arayışında yirmi yıllık ve otuz yaşında. Ama her şeyden önce, 80'lerin sonlarında doğan, ekmek ve 'n senkronizasyon üzerinde büyüyen eski kızlar, şimdi yetişkin, ancak yine de yatak odasında saldırıya uğrayan Justin posterlerinde olduğu gibi kendilerini heyecanlandırabilen eski kızlar.

Timberlake, Norveç Dagny'den hemen sonra, dansçılar ve gruplar arasında 17 element eşliğinde uzun bir merkezi podyumla sahnede gelir. “İtalya'dan ne kadar süredir özledim? Çok fazla, ama bu gece buradayız. Partiye hoş geldiniz ve sevgiye 30 yıldır benimle sallanan yeni gelenlere – diyor – diyor -. Bu dünyanın en sevdiğim ülkesi, tüm bunları hayal ettim. Tennessee'den bir çocuğun hayalini gerçekleştirdiğiniz için teşekkürler”.

Tamamen yeşil tebeşir, güneş gözlüğü ve spor ayakkabı, hemen şimdi klasik bir repertuar şarkısına güveniyor: 'Aynalar', yapımının en duygusal ruhunu anında hatırlayarak dansları açıyor. Setlist, kulüpleri itiraflı balladlardan, hassasiyetle kalibre edilmiş bir salıncakla değiştirir. 'Cry To To River' hemen sonra gelir, Timberlake'in izleyiciyi bildiği ve hemen güçlü kartları oynamaktan korkmadığının bir işareti. 'Lovestoned' ve 'Seni Seviyorum Like', (bu sırada gitarı bulaşıyor ve ineklerin bir ara ekliyor), bizi -2000'in ortası altın sezonuna geri getirin, orijinal versiyonlara sadık ama canlı grubun nefesi tarafından geliştirildi.

Vokal olarak, Justin şekil olarak görünür: uzantı var, tınmak açık, falsetto hala merkez. Ve sahnede her şeyi kendisi veren bir test dansçısı: beden, ses ve ritim. Seyirciyi el becerisi ile eğlendiriyor ve hatta yıllardır sahnenin altına dönen bir hayran için 'sana mutlu yıllar' yapıyor. Son albüm 'Her Şey Düşündüğüm' ',' Melekler Yok ',' Play 've' Bencil 'albümünden üç alıntı sıkıntısı yok. Bunlar, çoğunlukla geçmişe sabitlenmiş bir setin en son anlarıdır ve tarihsel isabetlerle aynı etkiye sahip olmasalar da, ses yolunun tutarlılığını doğrular.

Justin güvenli tarafta oynar ve 'Vücudunu Rock' sırayla çeker, küresel hit 'Duyguları Durduramaz', 'Neler Gidiyor … Etrafta Gelen … ve daha sonra' Groove Giriş ', Hit Pop Planetary' Sexyback ',' Zamanın Sonuna Kadar 'ile son triptik. Koreografi, renkli ışıklar ve hevesli izleyici arasında en içten anlardan biridir. Sürprizler arasında, 'TKO'dan sonra, bir mini -surops işbirliklerine görünür:' Ayo Technology '(50 cent'in orijinalinden daha kuru bir kesimle yapılmış)' beni doğrayın ',' bana ver 've' 4 dakika ' – Timberlake isminin, küresel bir şekilde üretilebildiği global hitlarla eşanlamlı olduğu bu sezona saygı gösterilemedi. Hala çalışan şarkılar, özellikle kuru ama ortalanmış canlı bir yürütme sayesinde.

Karar? 44 yaşında, 11 yaşından beri sahnede olan ve 2002'de 'n senkronizasyondan ayrılan Timberlake, kusursuz bir profesyonel, sahneye deneyim ve meslekle hakim olan bir şovmen. Neredeyse sadece tarihsel repertuar üzerine konsantre olma seçimi, palpe edilebilir bir nostalji etkisi yaratır, ancak bir sanatçının izlenimi hala sağlam, tam, zarif ve ilgi çekici bir şov yapabilen kalıntılardır. Milan sadece bir dönüş değil: meslek ve tamamen doğal varlık ile yapılmış bir pop kutlaması. (İle ilgili Federica Mochi)