Actinopteri
New member
Carlo Verdone, Carl Brave, Alessandro Mannarino, Valerio Mastandrea, Ditonellapiaga, Daniele Silvestri, Tommaso “Piotta” Zanello, Luca Barbarossa ve Emanuela Fanelliikonik tiyatro şarkısının yıldızlarla cover'ı için hep birlikte kayıt stüdyosundayız 'Elveda anne Roma' İle ilgili Remo Remotti14-15 Kasım gece yarısı yeni başlığıyla yayınlanacak olan 'O Roma'dan ayrılıyordum…(yeniden yüklendi)16 Kasım 1924 doğumlu ve 21 Haziran 2015'te vefat eden Romalı şair, oyuncu, komedyen ve şarkıcının doğumunun yüzüncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla. Single'ın kapağı ise tarafından tasarlandı. Sıfır kireçtaşı şaşmaz üslubuyla yansıttığı Remo Remotti kaçınılmaz beyaz sakalı, siyah gözlüğü ve şapkasıyla Roma sokakları ve insanları arasında. Şarkının yaratılması, önümüzdeki günlerde yüzüncü yıl için çok sayıda başka girişimin duyurusunu yapacak olan Remotti'nin kızı Federica ve eşi Luisa Pistoia tarafından desteklendi. “Bize öyle geldi ki, bu yüzüncü yıl kutlamasını başlatmanın en iyi yolu, onun ikonik şiirini, bugün babamın 90 yıl boyunca şarkıcısı olduğu Roma ruhunu temsil eden bazı sanatçıların sesiyle yeniden sunmaktı. amacının bu sesler aracılığıyla sanata ve hayata dair güncel mesajlarını gençlere aktarmak olduğunu söyledi. Federica Remotti Adnkronos'a.
Adını orijinal metnin ilk mısralarından alan Remotti'nin şiir-davetli şiirinin yeni versiyonu, sanatçı yönetmenliğinde müziklere uyarlandı. Tommaso “Piotta” Zanelloaynı zamanda yapımcı ve besteci olan Francesco Santalucia.
Şarkıya, Remotti'nin repertuar görüntülerini Roma'nın ve kayıt stüdyosunda resmedilen sanatçıların görüntüleri ile birleştiren ve her biri şiir-şarkıdan bir parça okuyan bir video klip eşlik ediyor: Gösteri Carlo Verdone (Remo Remotti'yi veren) ile açılıyor. ayrıca açılış sahnesinde saygı duruşunda bulunmak istedim “Carlo'nun Hayatı Üçüncü Sezon”, ed.), ardından Carl Brave, Alessandro Mannarino, Valerio Mastandrea, Ditonellapiaga, Daniele Silvestri, Tommaso “Piotta” Zanello ve Luca Barbarossa geçit töreni, ünlü sonla (“… O boktan Roma'dan ayrılıyordum, anne Elveda Roma !”) Emanuela Fanelli'ye emanet edildi. Ondan sonra, parçayı kapatmak için Remotti'nin kendisi orijinal versiyondaki sonu 'tekrarlayan'. kaydeden Antonella Nesi
Adını orijinal metnin ilk mısralarından alan Remotti'nin şiir-davetli şiirinin yeni versiyonu, sanatçı yönetmenliğinde müziklere uyarlandı. Tommaso “Piotta” Zanelloaynı zamanda yapımcı ve besteci olan Francesco Santalucia.
Şarkıya, Remotti'nin repertuar görüntülerini Roma'nın ve kayıt stüdyosunda resmedilen sanatçıların görüntüleri ile birleştiren ve her biri şiir-şarkıdan bir parça okuyan bir video klip eşlik ediyor: Gösteri Carlo Verdone (Remo Remotti'yi veren) ile açılıyor. ayrıca açılış sahnesinde saygı duruşunda bulunmak istedim “Carlo'nun Hayatı Üçüncü Sezon”, ed.), ardından Carl Brave, Alessandro Mannarino, Valerio Mastandrea, Ditonellapiaga, Daniele Silvestri, Tommaso “Piotta” Zanello ve Luca Barbarossa geçit töreni, ünlü sonla (“… O boktan Roma'dan ayrılıyordum, anne Elveda Roma !”) Emanuela Fanelli'ye emanet edildi. Ondan sonra, parçayı kapatmak için Remotti'nin kendisi orijinal versiyondaki sonu 'tekrarlayan'. kaydeden Antonella Nesi