Pekin Ekspresi 2024, Damiano (Pasta Şefi) ve eleştiri: Kazananın patlaması

Actinopteri

New member
Damiano Carrara, Pekin Ekspresi 2024'e katılımının ardından eleştirilere yanıt verdi. Reality şovun son bölümünde kardeşi Massimiliano ile birlikte 'Pasticceri' olarak Instagram'da yaptığı paylaşımda zafer kazandıktan sonra tüm prodüksiyona teşekkür etti ve ayrıca gelen eleştiri yağmuru nedeniyle ayakkabısından birkaç çakıl taşı aldı. Programa katılım sırasında sosyal medyada.

Geçen perşembe günkü sezon finalinden sonra Damiano şunları yazdı: “En önemli şeyi söylemek için biraz zaman ayırmak istedim: Teşekkür ederim. Hayal edilemez bir deneyim yaşamamıza izin veren Sky Italia ve Now TV'ye, inanılmaz ekibi için Banijay Italia'ya teşekkürler.” profesyonellere ve özellikle bizi takip eden sizlere”. Bu fırsatı program yayınlanırken yaşadığı bir şey üzerine düşünmek için kullanıyor. Geçtiğimiz aylarda “Maalesef maçın dışına çıktığı için, maçın ötesine geçtiği için beni yaralayan, üzen yorumlar okudum. Bazı sözler, bazı terimler ailemiz gibi yakınımızda bile ağır basıyor” özellikle acı çekenler”.

Belki de, diye ekliyor ünlü pastacı, “bazen evden, ne kadar harika olursa olsun, bunun bir TV programı, bir oyun ve her halükarda hayır amaçlı bir yarışma olduğunu unutuyoruz, ama hepsinden önemlisi telefonlarımızın arkasında etten, ruhtan ve yürekten yapılmış insanlar”. Damiano daha sonra kardeşiyle olan yolculuğunu anlatmaya devam ediyor: “Biz asla kimseye zarar vermedik veya saygısızlık etmedik, her zaman karşılaştığımız birçok insanın evlerinde yemek pişirerek veya meşgul olarak gösterilen misafirperverliğe karşılık vermeye çalıştık. Vietnam'dan Laos'a, Sri Lanka'ya kadar her zaman yanımızda taşıyacağımız ve hala her gün duyduğumuz bu harika kareleri bize gönderdiler.”

“Her şeyi göremesek bile, diğer yarışmacılarla birlikte yerlerin ve anların güzelliğinin tadını çıkararak yolculuğu dolu dolu yaşadık. Bu kısa ama gerekli bir not – kendimizi haklı çıkarmakla veya fikir birliği aramakla hiçbir ilgisi yok – Umarım herkes için düşündürücü olur ve her şeyden önce internette bazen yaşanan saldırganlık konusunda farkındalık yaratmaya hizmet eder”. Ve son olarak, “beni her zaman destekleyen” eşi Chiara'ya ve “şimdiye kadarki en iyi yol arkadaşı” olan kardeşi Massimilano'ya teşekkürler.