Pazar, Federez ve Sanremo'dan sonra Marco Masini için 'sürpriz'

Actinopteri

New member
Marco Masini Düeti hatırladı Fedez al Sanremo Festivali 2025. Şarkıcı -'Bella Bitch' ofswriter Mara Venier ile Pazar Bugünün bölümünde, 23 Şubat Pazar ve kapak akşamı için rapçi ile işbirliğinin nasıl doğduğunu anlattı.

Marco Masini'nin sözleri

Marco Masini Ve Fedez Kapakların akşamı şarkıcının şarkısını yeni bir versiyonda ve tamamen yeniden yazdı: “Şarkının başlangıçta nasıl geleceğini anlamak istedim. Müzik işler doğru olduğunda iyi gelir” diye açıkladı Marco Masini. “Federico, bundan ne çıkacağını anlamak ve görmek istediğimi biliyordu.”

Ve tekrar: “Düet üzerinde bu büyük beklenti olduğunu, fark ettim ama her şeyin müziğe dayandığına inanıyorum ve bu durumda Federico ve ben aynı şeyleri söylemek istiyoruz”.

Fedez'in sürpriz

Sonra, Federez'in sürprizi. Rapçi, gelecekte başkalarının olmasını umarak Masini'ye bir kez daha işbirliği için bir kez daha teşekkür ettiği bir video mesajı gönderdi: “Artık Bizi Sanremo'dan sonra görme fırsatımız olmadı. Hepsini ifade etmek istiyorum minnettarlıkStüdyoda sizinle birlikte olabilmeniz, sizinle birlikte çalışabilmeniz, elinizi bire koyabilmeniz dönüm noktası (Güzel kaltak, ed) İtalyan diskografisi, benim için bir Büyük Onur. Bunlar devam ettiğiniz deneyimlerdir. Bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim ve umarım gelecekte yeni durumlar olacaktır “.