'Paradise', o anın gerilim serisi Disney+

Actinopteri

New member
Disney+ 'da şu an serisi var:' Paradise ', siyaset ve girişimcilik dünyasından önde gelen kişiliklerin yaşadığı sessiz ve mükemmel bir toplulukta yer alan kıyamet sonrası yüksek bir gerilim. Ancak bu görünür huzur, bir cinayetten sonra paramparça olur. Ayrılamayan sırları, güç oyunlarını ve entrikaları vurgulayan bir gerçek. Ve sadece değil. İzleyiciyi bükülmeler ve dönüşler arasındaki koltuklara ve duyguların 'tuz ve iniş' arasındaki koltuklara yapıştırarak tarihin 'motorunu' aydınlatır. 'Dur'a' basmak imkansız. Garanti aynı zamanda 'This Is Us' başarı dizisinin yazarı Dan Fogelman. Ve tam olarak Milo Ventimiglia ile yapılan şovdan, yaratıcı 'Cennet'in kahramanı' çaldı ', Sterling K. Brown (' This Is Us 'hayranları için Randall Pearson). James Marsden tarafından canlandırılan ABD Başkanı'nın öldürülmesi ile ilgili bir soruşturmanın merkezinde bulan gizli servis Xavier Collins'in temsilcisini oynuyor.

“Bu rolü sadece Dan için kabul etmedim, bunun önemli bir rol olduğunu düşündüm. Senaryo 'çöp' olsaydı devam etmezdim. Bu diziyi beni düşünerek yazdı, bana değişme fırsatı verdi. Xavier, Randall'dan 'This Is biz' tamamen farklı bir karakterdir, diyor Brown, Adnkronos'a, bu şovun “sürekli olarak soru sormak isteyebileceğini, bölümden sonra yavaş yavaş bir bölüm yanıtı bulduklarını” nasıl sorgulayabileceğini söylüyor. 'Cennet' sadece eğlence değil. Ama aynı zamanda, hataların nasıl gizleneceğini, halının altındaki tozla nasıl yapılacağını bilen gücün karanlık tarafına bir yansıma. Fogelman için, çöküş ve yolsuzluk arasında, şirketlerdeki teknolojinin gücü ile yoksul ve zengin arasındaki büyük boşluk arasında güçlü bir portreyi yapmak için bir fırsattır. Gerçekle karşılaştırma kaçınılmazdır.

Brown, “'' Cennet 'gücün doğasından ve bunun siyasi yapı içinde nasıl yattığını anlatıyor. Gerçekten de, finansal yapılarda ve kapitalizmde daha da fazlası. Kapitalizm ve hükümet' garip yatak arkadaşları '” diye açıklıyor Brown. Aktör “Fogelman bize en kötü senaryolar sunar, böylece karşılaştığımız herhangi bir senaryoda 'cennetinizi' arayan bu yöne gitmemenin bir yolunu bulabilirsiniz”. Hükümetle yakın bağlantıları olan teknolojik bir milyarder rolünde James Marsden ve Julianne Nicholson, bugün gücün yüzü “teknoloji” diyor. 'Cennet' “Bugün gereklidir, çünkü bize, kendileri için vicdansız bir şekilde seçimler yapan dizideki güçlüleri görmezden gelen topluluk hakkında karar vermenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.” Diyor Marsden ve Nicholson.