Actinopteri
New member
Bugün Papa Leone XIVAma yakın zamana kadar 'sadece' Robert Francis Prevostformda kalmak için düzenli olarak eğitimi seven bir kardinal. Bu arka planı ortaya çıkarmak için kişisel eğitmeni Valerio Masella Bugün bu konuk, 23 Mayıs Cuma, bir Doğru zaman Eğitim sırasında Prevost'un bir kardinal olduğunu bilmediğini açıkladı.
Vahiy
Valerio Masella, Prevost'un çok disiplinli olduğunu söyledi: “Benimle yaklaşık bir yıl eğitim aldı. O çok iyiydi“Dedi.” Oldukça istihdam edildi, ama Asla bir eğitim atlamadıAksine, daha kısa oturumlar yaptı, ama her zaman kendini sundu, “diye ekledi 26 yaşındaki.
Sporcu, Pontiff'e işinin ne olduğunu sorduğunu açıkladı ama sadece daha iyi eğitim vermek için: “İşimle çok meşgulüm, Ama ağır değil“Bu, Pontiff'in ona verdiği tek genel bilgi.” Ben sadece ona Robert dedim, “diye bitirdi kişisel antrenör.
Vahiy
Valerio Masella, Prevost'un çok disiplinli olduğunu söyledi: “Benimle yaklaşık bir yıl eğitim aldı. O çok iyiydi“Dedi.” Oldukça istihdam edildi, ama Asla bir eğitim atlamadıAksine, daha kısa oturumlar yaptı, ama her zaman kendini sundu, “diye ekledi 26 yaşındaki.
Valerio Prevost mesleğini sadece Papa seçildiğinde keşfetti: “Spor salonundaydım, çalışıyordum ve hemen müvekkilime güçlü bir benzerlik fark ettim, sonra Papa olan kişinin bu spor salonuna geldiğini söylediklerinde hemen bir şeyler bağladığımı söyledi.” Dedi.“Ona Robert dedim.” İLE #Lvb Valerio Masella, Papa'yı eğiten kişisel antrenör #Leonxiv pic.twitter.com/uoo4pnumzp
– İyi Zaman (@Voltabuonrai) 23 Mayıs 2025
Sporcu, Pontiff'e işinin ne olduğunu sorduğunu açıkladı ama sadece daha iyi eğitim vermek için: “İşimle çok meşgulüm, Ama ağır değil“Bu, Pontiff'in ona verdiği tek genel bilgi.” Ben sadece ona Robert dedim, “diye bitirdi kişisel antrenör.