onaylar ve haberler arasındaki kadro

Actinopteri

New member
Bugün başlamak 'Mare Fuori'nin beşinci sezonunun çekimleriRai Fiction ve Picomedya'nın ortak yapımcılığını üstlendiği, son bölümleriyle toplam 6,1 milyondan fazla izleyiciye ulaşan ve RaiPlay'de en çok izlenen ürünler sıralamasında ilk sıraya yerleşen dizi. 'Mare Fuori 5'in birçok yeni özelliği.

Yönetmen Ludovico Di Martino (“Skam 3”, “La belva”, “Ben Gezginler”) birçok eklemeyle zenginleştirilen oyuncu kadrosunun başında Ivan Silvestrini'nin yerini alıyor. Yeni karakterler aslında Ipm of Napoli'nin eşiklerini aşacak: Arkalarında zor hikayeler olan kızlar ve oğlanlar, kendilerini izleyicilerin son yıllarda sevmeyi öğrendiği eski tanıdıklarıyla etkileşim halinde ve bazen de çatışırken bulacaklar. Gelecek vaat eden birçok genç 'Mare Fuori 5'e giriyor: Kuzeyden gelen suçluları canlandıran Francesco Luciani ve Francesco Di Tullio; Rebecca Mogavero ve Elisa Tonelli, ayrılmaz arkadaşlar ve suç ortakları; Alfonso Capuozzo ve Manuele Velo, Napoli'nin iki farklı ruhunu, sokağın ruhunu ve daha zengin mahallelerin yani “chiattilli” mahallelerini seslendirecek.

Serinin milyonlarca hayranının artık aşina olduğu birçok yüz de var: Carmine Recano, Lucrezia Guidone, Maria Esposito, Giovanna Sannino, Vincenzo Ferrera, bunlardan sadece birkaçı. Ayrıca yazı ekibinde yeni. Maurizio Careddu, beş senaristten oluşan bir ekibin baş yazarıdır: Careddu'nun yanı sıra bölümleri Luca Monesi, Angelo Petrella (zaten önceki sezonların yazım ekibindeydi), Sara Cavosi ve Elena Tramonti yazacak.

RaiPlay'de yayınlanması ve Rai 2'de yayınlanmasının ardından hayranların geçen sezona olan tepkileri henüz canlıyken bu yeni bölümün çekimleri başlıyor. geniş ve çapraz izleyici kitlesi.

Rai Fiction'ın yönetmeni Maria Pia Ammirati, “'Mare Fuori' çağdaşlık öyküsüne ve kamu hizmeti değerlerine dayanan olağanüstü bir televizyon dizisi örneğidir” diyor. – Halk, bir çocuk hapishanesinin aşırı koşullarına zorlanan çok genç bir grup insanın deneyimlerinin çelişkili zenginliğini aktarma yeteneğini ödüllendirdi. Aynı zamanda kurgunun genel televizyonda ve dijital platformda nasıl başarılı bir şekilde ifade edilebileceğinin stratejik bir kanıtıdır. Bu nedenle beşinci sezonun çekimlerinin başlangıcını büyük bir mücadelenin kazanılmasının ve oyuna geri dönülmesinin gururu ve umuduyla selamlıyorum.”

Picomedya yapımcısı Roberto Sessa şunları ekliyor: “Televizyon dizisi jargonunda Seri 5, klasik 'yeniden başlatma'dır. Yani hikaye bize, önceden belirlenmiş kahramanlarla birlikte önümüzdeki sezonların ikonları haline gelecek birkaç yeni karakteri tanıtma fırsatı veriyor. Altı kişiye 'Mare Fuori' ailesine hoş geldiniz diyor ve onlara harika bir insani ve profesyonel yolculuk diliyoruz.”