“Oğlum Brando için çok korktum”

Actinopteri

New member
Samantha DeGrenet bölümüne konuk oldu Çok doğrubugün 26 Ekim Cumartesi günü yayınlandı. Stüdyodaki şov kızıyla birlikte oğlu da Brandodaha birkaç ay önce bir olayın kurbanı olan kaza spor salonunda.

Samantha De Grenet'in korkusu

Samantha De Grenet ve 19 yaşındaki oğlu evin oturma odasında misafirdi. Silvia Toffanin ve onları birleştiren gerçekten derin bağdan bahsettiler: “Çok gururlu bir anneyim. Brando her zaman harika bir oğul oldu, her zaman bana ve babasına açıldı çünkü bize güvenebileceğini biliyordu”, dedi şov kızı duygulanarak.

Oğlu Brando yakın zamanda spor salonunda ağır bir sakatlık geçirdi: “Kocam beni aradı ve oğlumun yaralandığını söyledi. Yatakta hareketsizdim” dedi o günlerde menisküs ameliyatı geçirip hastanede yatan şov kızı.

Çocuğun son dönemdeki durumunu anlatan Samantha, “Testler iki omurunun kırıldığını gösterdi. 40 gün boyunca yatakta hareketsiz kaldı, bugün hâlâ ara sıra korse takması gerekiyor, ama en kötüsü bitti, şimdi fizyoterapi görüyor” dedi. sağlık sorunları. 19 yaşındaki oğlu Brando.

Gösteri kızının geçmişte yaşadığı sancılı döneme ve kendi hayatına da yer var. kansere karşı mücadele: “Meme kanseri ameliyatımın üzerinden üç yıl geçti. Artık daha iyiyim ve diğer insanlara çok fazla umut vererek onlara yardım ettiğime eminim,” yorumunu yaptı Samantha De Grenet.

Ayrıca okuyun