“'Oceania 2' ile tarih yazdık”

Actinopteri

New member
“Biz iki genç kadınız, bazen ciddiye alınmadığımız hissine kapılıyorum. Ancak tarihimiz, sesinizi duyurmanın önemli olduğunu gösteriyorbiz gençlerin istediğimiz yere ulaşmanın birçok yolu var. Biz de ısrar etmelerini söylüyoruz, biri sizi dinleyecektir.” E. Adnkronos'a böyle söyledi.'Oceania 2' filminin müziklerini besteleyen mily Bear ve Abigail Barlow Disney ile sinemada: Mickey Mouse'un evinden bir animasyon filminin şarkılarını yaratan en genç şarkıcı-şarkı yazarları bunlar. “Bu bizim için bir hayalin gerçekleşmesi Yarattığınız bir şeyin bunun gibi filmlerde hayat bulduğunu görünce hâlâ yanaklarımızı çimdikliyoruz,” diye itiraf ediyorlar 'The Unofficial Bridgerton Musical' albümleriyle Grammy ödülü kazananlar.

Devam filminde Moana'nın, babasının karşı çıkmasına rağmen ilk filmde geçtiği mercan resifinin, bilinmeyene doğru yelken açtığı 'resifin' ötesine geçtiği görülüyor. İkinci bölümde, kaşif atalarından beklenmedik bir çağrı alan Moana, zaten bilinen yarı tanrı Maui ve beklenmedik denizcilerden oluşan bir mürettebatla birlikte Okyanusya'nın uzak denizlerine, tehlikeli ve uzun süredir kayıp sulara seyahat ederek, şimdiye kadar gördüğü her şeyden farklı bir maceraya çıkıyor. hayatında hiç karşı karşıya kalmamıştır. Barlow, “Moana onu son gördüğümüzden bu yana büyüdü. Şarkılar aracılığıyla bu karakterin dönüşümünün öyküsünü anlatıyoruz” diyor ve şöyle devam ediyor: “Burada daha önce karşılaştıklarından farklı bir yolculuğa çıkıyor. Vaiana gibi ben de farklı hissettim: Bu iş bana bir fark yaratmamı ve dünyada bir iz bırakmamı sağladı. Bu güçlü bir şey“, diye açıklıyor kahramana teşekkür eden Abigail “Kendimi dinlemeyi, içgüdülerime güvenmeyi ve yolumu bulmak için kaybolmayı öğrendim.”

Barlow, Moana'nın “mükemmel bir Disney kahramanı, bir oğlanın ya da prensin peşinde değil, kendini keşfetmesi ve bunun yeni nesiller için harika bir örnek olduğunu” vurguluyor. “Kadınların güçlendirilmesi konusunda bir poster çocuğu”
Bear, “Kırılganlığını ve zor anları büyüme fırsatlarına dönüştürme şeklini göstermesi açısından da çok güçlü bir yönü var” diyor Bear. Günümüzün liderlerinin “Moana'dan öğreneceği çok şey var. Mükemmel değildir ve mükemmel gibi davranmaz, hatalar yapar ve onlardan ders alır”, ayrıca, “Halkına karşı sorumluluğun ağırlığını hissediyor, inanılmaz fedakar bir insan ve halkının geleceği için her şeyden vazgeçiyor”şarkı yazarları, “dünya nefretle dolu ve bunun gibi filmlerin bizi empati ve nezaketle yeniden bağlayabileceğini umuyoruz” diyor. İle ilgili Lucrezia Leombruni