“Napoli'de Serenata ile bir rüyayı gerçekleştiriyorum”

Actinopteri

New member
Kendisine diva demeyi sevmiyor (“Kime Diva?”). Belki de asla ciddiye almayan bir antidiva. Öfkeyi bilmiyor (“saygı duyulması veya sevilmesi gerekmez”). Ancak aksine, kariyeri boyunca nezaket ve sadeliği gücüne dönüştürebildi. Evet, neden Serena Rossi Geldiği yer geldi, çünkü tıpkı ekranda görebileceğiniz gibi, kırılganlığını, gülüşünü (kulaklar için bir melodi) ve şaşkınlığı (küçük bir kız gibi) göstermekten korkmadan. Serena, Pino Daniele tarafından söylenen Napoli gibi 'bin çindir'. Ve tam olarak şehri için aktris ilk şovuna saygı gösteriyor 'Napoli'de Serenade'(Agata Produzioni ve Savà Creative Productions tarafından üretildi): Müzik ve kelimelerden yapılmış bir yolculuk, sevgililer olarak efsanevi bir şehre binlerce çelişkili anlatmaya: “Napoli'deki serenatım, çünkü bazı anlarda viseral ama aynı zamanda çatışmalı bir sevgi deniyorum,” diyor oyuncu Adnkronos'a. Onun için “öyle Bir Rüya Gerçek OlduUzun zamandır kalbimde vardı. İşlerin doğru zamanda somutlaştığına inanıyorum. Belki de değil, televizyon ve sinematografik deneyimlere odaklandım “ve her şeyden önce” Mümkün olduğunca anne olmaya çalıştım. Şimdi oğlum biraz daha yaşlı, çok zorlu olan ve beni bir süre evden uzaklaştıracak bu şovu yapma lüksünü aldım ”.

Tur 22 Mart'ta Turin'deki Colosseo Tiyatrosu'nda başlayacak (tarih zaten satıldı) ve 1 Nisan'da Roma'daki Uzlaşma Oditoryumu'nda (satıldı), 10 Nisan'da Floransa'daki Verdi Tiyatrosu'nda, 5 ila 9 Mayıs tarihleri arasında Napoli'deki Augusteo Tiyatrosu'nda (satıldı), 21 Mayıs'ta Bologna'daki Duse Tiyatrosu'nda ve 6 Haziran'da Milan'daki Arcimboldi Tiyatrosu'nda 6 Haziran'da devam edecek. Rossi de bu yaz turda olacak. On June 24 at the Cavea of the Auditorium Parco della Musica in Rome, on 17 July at the Real site of Carditello San Tommaso, on 29 July at the Amphitheater of the Scavi di Pompeii, on 1 August at the Teatro Vegetura in Palermo, on 8 August at the Roman theater in Spoleto, on 10 August at the Teatro della Versiliana in Marina di Pietrasanta, on 23 August at the Arena 27 Ağustos'ta Sferistario di Macerata'da, Taranto Kapılarının vahasında ve 13 Eylül'de Verona'daki Roma Tiyatrosu'nda Gaeta'da Virinio. Serena Rossi, Partenope Efsanesi, sokakların şarkı söylemesi, popüler festivallerin sesleri ve nesiller boyunca duran Ninne Nanne aracılığıyla hayatta hayata getiriyor.

“Benim hakkımda konuşmayacağım, şovun değiştirilmesini istemedim“, Ama” Cristina Comencini'nin filminde söylediğim gibi, savaş ve çocukların trenlerinden bahsettiğimde ailemle ilgili anlar var. Büyükannem o çocuklardan biriydi “. Ayrıca, tarihin ilk feminist şarkıcısı olan bir atanın hikayesi, aktris (yakın zamanda dünya gıda programının büyükelçisi olarak atanan),” bu şehrin bildiğini, bildiğini, bildiğim bir aşamada “olduğunu söyleyen bir aşamada olduğunu,” diye bir aşamada olduğunu tahmin ediyor. Maestro Valeriano Chiaravalle liderliğindeki gösterinin yaşayan bir parçası olan altı unsur. “Çok fazla müzik var, şarkılar 18.

Kariyer sırasında “kimse Napolitaness'ımı bir kusur olarak görmedi, ama çoğu zaman bana 'Şu anda ihtiyacımız olan şey bu değil' dediler. Roma'ya geldiğimde – Rossi Adnkronos'ta hatırlıyor – sudan bir balık hissettim ve yetersiz, bu yüzden konuşurken bana bir ton vermeye çalıştım“.” Kocam (aktör Davide Devento'nun meslektaşı, editörün notu) bana Napolitaness'ımı gizlemememi tavsiye eden büyük bir güç olarak göstermek için doğallığımı kaybedecektim. Onu dinledim ve iyi gittim. ”

Ve bu doğru. Rossi başarı ile eş anlamlıdır: sinemada, televizyonda ve ayrıca dublaj odasında. Emily Blunt ve Disney 'Snow White' Animation Classic'in canlı aksiyon versiyonunda Film'de 'Frozen' Anna'nın Sesi, aynı zamanda Emily Blunt ve The Bad Queen ile Film'de. Rossi, Gal Gadot tarafından oynanan kötü adamların şarkılarını çalıyor: “'Uonderbois' sonrasında 'kötü' tadı aldım,” diyor Rossi kahkahaları. “Bu benim için bir meydan okumaydı çünkü kötü kraliçenin seste bir tokluk ve öfke var, basla şarkı söylüyor. Tur, aktrisleri birkaç ay boyunca setlerden uzaklaştıracak, ancak Adnkronos'ta öngördüğü gibi,” boru hattında birkaç güzel şey var, ama hiçbir şey söyleyemem. Rossi'nin umudu, “Serenata'yı Napoli'ye getirmek”. Oyuncu için bu “iyi seçmek ve akıllı olmak için büyük bir kargaşa anıdır”.

Sanremo'da onunla ilgili söylentiler, Carlo Conti'nin aylarca dolaşan baskısında birlikte çıkışçı olarak, gelecek yıl gerçekten olup olmadığını bilen: “Bu güzel, bir rüya olurdu. Şu anda“ Kendimi çok eksiksiz hissediyorum. (Lucrezia Leombruni tarafından)