Actinopteri
New member
“Özür dilerim ve Kanada, Meksika'daki veya Avrupa Birliği ve NATO'daki tüm ülkelerdeki komşularımla arkadaşlarımla utanıyorum. Ülkemin dünyada hüküm süren kaostan sorumlu olduğunu anlıyorum. Utanıyorum ve özür dilerim”. Olduğunu söylemek için Michael DouglasAktörün konuk olduğu ve Taormina Mükemmellik Başarı Ödülü'nün Antico Tiyatrosu'ndaki açılış akşamı ona ödendiği Taormina Film Fest'in 71. baskısında masterclass sırasında.
Donald Trump'ın hükümetinin çizgileri arasında bahsedilen iki Oscar'ın galibi olan aktör, ama esaslara girmeden: “Bu bir film festivali ve 'büyük T' hakkında konuşmadan beş dakikayı geçmek çok zor, ama Douglas diyor – diyor – Douglas -. 194'te doğdum ve bu kötü dönemin sonunda doğduğum en kötü dönemde doğdu.
Donald Trump'ın hükümetinin çizgileri arasında bahsedilen iki Oscar'ın galibi olan aktör, ama esaslara girmeden: “Bu bir film festivali ve 'büyük T' hakkında konuşmadan beş dakikayı geçmek çok zor, ama Douglas diyor – diyor – Douglas -. 194'te doğdum ve bu kötü dönemin sonunda doğduğum en kötü dönemde doğdu.