MasterChef 14, aday yarışmacılar arasında Claudio Amendola'nın kızı: kim o?

Actinopteri

New member
Seçmelerin son bölümü yayınlandı MasterChef 14: sınıf artık oluşturuldu! Gelecek vaat eden şefler arasında adı Alessia Amendolaaktörün kızı Claudio Amendola ve seslendirme sanatçısı Marina Grande.

Alessia'nın rüyası

1984 doğumlu Romalı seslendirme sanatçısı Alessia Amendola, Sky'ın aşçılık yeteneği dizisinin ikinci bölümünde şef olma hayalini ortaya koydu. Oyuncu, limonlu tagliatelle'sini üç jüri üyesine sunarken, “Ben bir seslendirme sanatçısıyım, büyükbabam ve büyükannem seslendirme sanatçısı olduğu için bu bir aile meselesi. Benim büyükbabam Ferruccio Amendola'ydı” dedi. 'Hayır' cevabına rağmen Giorgio LocatelliAlessia aldı gri önlükkararlılıkla şunu ilan ediyor: “Bunu yine de yapacağım, Şef olmak istiyorum“. Ancak ne yazık ki
kör sınavda yolu kesildi

.

Sanatın kızı olan Alessia, dublaj dünyasında büyükbabası Ferruccio Amendola ve babasının izinden giderek Anne Hathaway, Ellen Page, Emma Roberts, Jennifer Lawrence ve Amanda Seyfried gibi birçok uluslararası yıldıza ses verdi. Yeteneği, 2008 Uluslararası Dublaj Grand Prix'sinde En İyi Sesli Kadın Oyuncu ve 2012'de en iyi kadın performansı dalında Altın Kürsü dahil olmak üzere prestijli ödüllerini kazandı. 2014 yılında yönetmenliğe damgasını vuran 'The Penguin's Move' filminde de rol aldı. babası Claudio Amendola'nın ilk çıkışı.

Ayrıca okuyun