“Kız kardeşim anoreksi hastasıydı”

Actinopteri

New member
Federica Nargi sahneye geri döndü Yıldızlarla dans etmekpartneriyle birlikte Tango yapmak Luca Favilla. Gösteri öncesinde Federica Nargi'nin zorlu geçmişini vurgulayan klip yayınlandı: “Kız kardeşim anoreksiya hastasıydı. Bundan kurtulmak zordu”.

Federica Nargi'nin hikayesi

Federica Nargi, kız kardeşi Claudia hakkında şunları söyledi: “Tüm ailem için zor bir dönemdi, hayatımın büyük bir bölümünü etkiledi.” Ve şöyle devam ediyor: “Kız kardeşimin hastalandığı zamanı düşünüyorum anoreksiya. Bunu konuşmakta zorlanıyorum, o kadar büyük bir acıydı ki hayatımı alt üst etti ve şimdi bile bunu düşünmek acı veriyor” dedi.

“Yıllar geçtikçe daha da hastalanan bir kız kardeş gördüğünüzde – diyor Federica Nargi – kötülük karşısında daima çaresiz hissedersiniz. Anoreksiya sadece ondan muzdarip olanları etkileyen bir hastalık değildir, tüm aileyi etkiler”. “15 yaşında kendine karşı gerçek bir savaş başlattı, gerçekte kim olduğuna dair tamamen çarpık bir vizyona sahipti. Çeşitli adımlardan oluşan bir yolculuktu bu: Anoreksiyadan bulimiaya ve depresyona. Kolay kolay çıkmıyorsun, Biz aile olarak her şeyimizi verdik” yorumunu yapan Nargi sözlerini tutamadı. göz yaşları.

Maneskin'in Coraline şarkısını seslendirdiği performansın ardından Federica Nargi, kız kardeşi Claudia'ya sımsıkı sarılmak için seyircilerin yanına koştu: “Seni çok seviyorum” diyen model, gözyaşlarından boğulan sesiyle konuştu.

Ayrıca okuyun