“Kıyafetleri arayışı için Carlo Conti zarif şef ve proaktif kısım”

Actinopteri

New member
“Dün gece Sanremo'yu gördüm, yıllarca görmedim, ama hepsini görmek için 2'ye kadar uyanıktım. İfade edilen kalite için beğendim, gerçek bir İtalyan vitrini. Jovanotti'nin biraz gibi olduğunu söylediği gibi Noel, Yeni Yıl, Karnaval “. Stefano Ricci Spa'nın yaratıcı direktörü Filippo Ricci, 75. Sanremo Festivali'nin ilk akşamı Adnkronos ve Maison tarafından oluşturulan şef Carlo Conti'nin kıyafetleri hakkında yorum yaptı.

75. İtalyan Şarkı Festivali'nin açılışında Carlo Conti'yi kıyafetlerinizle görmek ne gibi bir duygu?

“Uluslararası aşamalara alışkınız, ancak ilk kez Ariston aşamasında, şef ve yönetmenle diğer şeylerin yanı sıra iyi bir duygu. Canlı bir akşam iyi geri döndü.

Kıyafetlerin geliştirilmesinde ne fikriniz vardı? Akşamları kullanacak mı?

“En başından beri sahip olduğumuz fikir, bir terzilik yoluna çıkmaktı. Kumaşların kalitesi bir yumuşaklık hissi verse bile, hepsinin oldukça titiz kıyafetler olduğunu fark edeceksiniz. Fikir zamansız bir kavram vermekti. Elegance, Sanremo ülkenin kültürüne aittir, çünkü her akşam personeli ile karar verecek.

Festivalin ilk akşamı hangi duygular vardı?

“Papa Francis'i görmek ve mesajını dinlemek güzeldi, sanırım festival tarihinde ilk kez, bu yüzden bu güçlü bir görüntüdü. O zaman Jovanotti, 'eğlence kralıdan pozitif bir enerji taburcu oldu. , “açıkladı Stefano Ricci Spa'nın yaratıcı yönetmeni.

Carlo Conti, smokinlerin sınıfını ve modernitesini geliştirememekten endişeliydi, başarılı oldu mu?

“Kesinlikle yaptı, güzel bir yatağı var ve ona 'sen güzel bir modelsin' dedim. O, sahnede kalmayı ve terzilik giydirmeyi bilen bir adam. Dün çok basit bir giysi değildi, o Bir ceket mavi kadife sigara, diğer şeylerin yanı sıra, bir kadife forması, bu nedenle daha yumuşak, ancak üç parça ile çok iyi giyindi ve tiftik pantolon ile koordineli bir yün yeleği vardı. Tüm saygıyla yapılan sınır, bu yüzden ceket çok hafiftir “.

Bu akşam ikinci akşam yeni sürprizlerle?

“Giysiler sigara veya kokteyl ceketleri, bu yüzden Carlo'nun kravat veya papyon arasında bile seçim olasılığına sahip olduğu bir değişim olacak. Birçoğu bize sosyal medyada, yurtdışından da Sanremo gibi uluslararası bir vitrini doğrulamak için yazdı. Sadece bu bilgiyi almak için çok komik, doğuya bakıyorlar ve her durumda uluslararası görünürlük önemlidir.

Ana pazarlarımız?

“İtalya'da her şeyi üretiyoruz, ancak İtalya'da çok az satıyoruz. 82 butiklerimizle dünyanın her yerindeki müşterilere satıyoruz ve İtalya'da şirketin koltuğunun da olduğu Floransa'da iki tane var, biri Milano'da, biri Porto Cervo En önemli pazarlar arasında, Londra ve Paris gibi Avrupa Kıtası, Dubai, Basın Konferansları ve Festivalin diğer taahhütleri için birkaç spor giysi yaptı. (Emanuele Rizzi tarafından)