Jovanotti'den annesinin depresyonu olan Belve'ye: “Sadece onu mutlu görmek istedim”

Actinopteri

New member
Kızının hastalığından annesinin depresyonuna ve bisiklet kazasına kadar. Lorenzo Jovanottikonuğu Francesca Fagnani' bölümündeCanavarlarYarın 17 Aralık Salı günü Rai2'de prime time'da yayınlanacak olan program tüm detaylarıyla anlatılıyor. Şarkıcı-söz yazarının hayatının, heyecan verici ve zor anlarının, popülerliğinin ve eleştirisinin izini sürdüğü derinlemesine bir röportaj.

Ailede yas

Jovanotti konuyla ilgili konuştu depresyon annesi ve Fagnani şöyle hatırladı: “Hayatın boyunca onu güldürmeye çalıştığını söyledin: başardın mı?”. Sanatçı, “Onu mutlu etmeyi, hatta güldürmeyi başardım” diyor Bu başarılı oğluyla gurur duyuyordu. Onda beni çok şekillendiren bir hüzün fark ettim.” “Annene dair seni etkileyen bir anınız var mı?” Fagnani'ye sordu: “Evet. Kardeşim öldüğünde annemin gözyaşı keseleri kuruduğu için ağlayamadı” ve “artık gözyaşı üretemediği için hayatının geri kalanında göz damlası kullanmak zorunda kaldı. Çünkü muhtemelen çok fazla olurdu” diye yanıtlıyor.

Hemen kardeşinin ölümü Bir uçak kazasında İncil'inin “altını çizili” tuttuğunu söylüyor. “Daha sonra sana yardım eden kardeşinin işaret ettiği bir şey var mı?” Fagnani'ye soruyor. “Bu İncil'i ilk açtığımda Yeşu'nun kitabından altı çizili bir ifade buldum: 'Güçlü ve kararlı ol'. Ve bunu her gün kendime söylüyorum.”

Ve kızının bir gönderide anlattığı sağlık sorunu hakkında “Nasıl tepki verdi?” muhabir sordu. “Onun ve annesinin yanında sağlam bir nokta olabilmek için sahip olduğum tüm gücü ortaya çıkarmaya çalışarak tepki gösterdim.”

Fiziksel iyileşme

Jovanotti ayrıca son yılı hakkında da konuştu: “Fiziksel iyileşmenin zor olduğu bir yıl. Yani her şey benim için yeni ve Bu yeni bedenin içinde nasıl kalacağımı anlamalıyım”. Fagnani, Santo Domingo'daki ciddi kaza ve zorlu rehabilitasyon süreciyle ilgili olarak şunları sordu: “Nasıl hissettiniz?” “Tamamen aklım karıştı. Renklerimi kaybetmiştim, her zaman bedenim olan temel enstrümanımı kaybetmiştim. Ama çok çalışıyorum ve Mart ayında turneye hazır olacağım.”

Anekdot

Röportaj sırasında komik anekdotlar hiç eksik olmadı: “Kariyerinin başındaydı Berlusconi Bonolis'in yerine çocuk TV programına ev sahipliği yapmasını önerdi. Tanıştınız mı ve sonra Milan'ı görmeye mi gittiniz” diye sordu Fagnani. “Evet, Arcore'dan gelen helikopterle – Jovanotti'yi açıklıyor – Tüm repertuarını gösterdi. Sonra bana şunu söyledi: 'Birlikte işemeliyiz yoksa Milan kaybedecek'!' Yani Berlusconi ve ben yan yana işiyorduk.” İyi bir an mıydı? “Güzel, akılda kalıcı. Ama aynı zamanda bana okumamı, kitap okumamı, her şeyi okumamı söyledi. Ben de sonra bu tavsiyeye uydum.”

Son olarak flört iddiası üzerine Valeria Marini, Fagnani şaka yollu ısrar etti: “Marini senin flörtün hakkında konuştu, bunu itiraf etmenin ona maliyeti nedir”. Ve güldü: “Ben zarif bir adamım, bu konuları burada toplum içinde konuşmayız. Bunu da yapmamalı…”

Ayrıca okuyun