“İtalya'yı seviyorum”. Sonra Lucio Corsi hakkındaki yorum

Actinopteri

New member
İtalya'yı seviyorumBu yere en çok saygı duyuyorum. ” Tommy CashEstonya'yı temsil edecek sanatçıEurovision Şarkı Yarışması Şarkı ile 'Lekeli“ Son birkaç gün içinde ona dahil olan tartışmaları susturmak istedi.

Tommy Cash'in Sözleri

'Safari'de şarkıcı, Martina Martorano'nun Microfoni'sine, bu öğleden sonra Rai Radio2'de saat 18: 00'de yayınlanan şöyle dedi: “Bu ülkeyi, yiyecek, mimari, tasarım, kahveyi seviyorum. Suçla ilgili niyetlerimde bile değildi, olabileceğini hayal bile etmemiştim, Tommy'nin bir dalgası ekledi.

“Bu şarkıya gerçekten inanıyorum, büyülü bir şey var – ekledi – başlangıçta ekibimin hiçbiri dışarı çıkmasını istemedi, çünkü yapımlarımdan çok farklı. Ama onu büyükannemi dinlediğimde ağlamaya başladı ve özel bir şey olduğunu anladım. “

Eurovision hakkında şöyle dedi: “İtalya için Eurovision'da olly gelmesi gerektiğini ve bunun yerine olacağını biliyorum. Lucio CorsiOnları bir araya getiren ve dışarı çıkan bazı memler gördüm. Lucio Corsi çok havalı, çok iyi giyiniyor, bence saf, eminim Eurovision'da iyi arkadaş olacağız. Koruyacağım Ben onun ağabeyi olacağım“.

Ayrıca oku