Actinopteri
New member
Celine Dion, Paris 2024'ün açılış töreninde izleyicileri büyüleyerek duygusal bir dönüş yaptı. Sanatçı, Aralık 2022'de Stiff Person Sendromu hastalığı teşhisi konduğundan beri ilk kez performansın ardından Instagram'da paylaştığı gönderide, “Bu gece performans sergilemekten onur duyuyorum ve en sevdiğim şehirlerden birinde tekrar bulunmaktan çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.
Dion, Eyfel Kulesi'nin dibinde dururken Edith Piaf'ın 'Hymne A L'Amour' şarkısını söyledi. Kanadalı şarkıcı, pırıl pırıl, boncuklu bir elbise giydi ve yağmurda bir piyanonun yanında performans sergiledi. Şarkıyı bitirirken duyguları açıkça görülüyordu ve birçok kişinin kalbine dokundu. “Her şeyden önce, tüm fedakarlık ve kararlılık, acı ve azim hikayeleriyle bu harika sporcuları kutlamaktan çok mutluyum,” diye devam etti gönderi. “Hepiniz hayalinize odaklandınız ve eve madalya getirip getirmemenizden bağımsız olarak, burada olmanızın sizin için gerçek olmasını umuyorum! Hepiniz çok gurur duymalısınız, en iyinin en iyisi olmak için ne kadar çok çalıştığınızı biliyoruz. Odaklanmaya devam edin, devam edin, kalbim sizinle.”
Ulusal Nörolojik Bozukluklar ve İnme Enstitüsü'ne göre, Katı Kişi Sendromu (SPS), kaslarda sertlik ve spazmlar, ses ve ışık gibi uyaranlara karşı artan hassasiyet ve kas spazmlarına neden olabilen duygusal sıkıntı ile karakterize nadir bir nörolojik rahatsızlıktır.
Dion, Eyfel Kulesi'nin dibinde dururken Edith Piaf'ın 'Hymne A L'Amour' şarkısını söyledi. Kanadalı şarkıcı, pırıl pırıl, boncuklu bir elbise giydi ve yağmurda bir piyanonun yanında performans sergiledi. Şarkıyı bitirirken duyguları açıkça görülüyordu ve birçok kişinin kalbine dokundu. “Her şeyden önce, tüm fedakarlık ve kararlılık, acı ve azim hikayeleriyle bu harika sporcuları kutlamaktan çok mutluyum,” diye devam etti gönderi. “Hepiniz hayalinize odaklandınız ve eve madalya getirip getirmemenizden bağımsız olarak, burada olmanızın sizin için gerçek olmasını umuyorum! Hepiniz çok gurur duymalısınız, en iyinin en iyisi olmak için ne kadar çok çalıştığınızı biliyoruz. Odaklanmaya devam edin, devam edin, kalbim sizinle.”
Şarkıcı, kas sertliği ve spazmlarına neden olan hastalık nedeniyle performanslara ara vermişti. Yeni belgeseli 'I Am: Celine Dion'da mücadeleleri hakkında konuşuyor. “Bu hastalığa bilinmeyen bir nedenden dolayı yakalandım. Benim bakış açıma göre, iki seçeneğim var. Ya bir atlet gibi antrenman yapıp çok çalışırım ya da fişi çekerim ve tamamdır, evde kalırım, şarkılarımı dinlerim, aynanın karşısına geçerim ve kendi kendime şarkı söylerim,” diye itiraf etti Fransız Vogue'a. Grammy ödüllü sanatçı, günlük hayatını ve kariyerini etkileyen bu rahatsızlık için “mucizevi” bir tedavi umduğunu söyledi.Celine Dion'un Olimpiyat Oyunları'nı Açtığı Duygusal An #Olimpiyatlar #OlimpiyatlarınEvinde #Olimpiyat Oyunları #Paris2024 #Paris2024 resim.twitter.com/78GcxHCn38
— Eurosport BT (@Eurosport_IT) 26 Temmuz 2024
Ulusal Nörolojik Bozukluklar ve İnme Enstitüsü'ne göre, Katı Kişi Sendromu (SPS), kaslarda sertlik ve spazmlar, ses ve ışık gibi uyaranlara karşı artan hassasiyet ve kas spazmlarına neden olabilen duygusal sıkıntı ile karakterize nadir bir nörolojik rahatsızlıktır.