Gasparri Bir sonraki Federez Konuğu ve Rapçi Duyurusu Bay Marra

Actinopteri

New member
Maurizio Pulp Podcast'in bir sonraki bölümünün Gasparri konuğu, Federez ve Bay Marra'nın podcast'i. Bu, Podcast'in son bölümünün sonunda, sosyal kanallarında da dinlendiği Federez tarafından duyuruldu.

“Bir sonraki bölümde konuk Maurizio Gasparri” diyor rapçi. Bu yüzden “Ben C … ve C … ya da Forza Italia Gençlerinin Kongresi'ne gittim çünkü … Bunu senin için yaptım“, Scherza Fedez. Görüşme sırasında ne temaların karşılaşacağı ve karşılaştırma tonunun ne olacağını görmeye devam ediyor.

Azzurri Gençlik Kongresi'nde rapçi

“Varlığımın öfke yarattığının farkındayım. Forza Italia Gençler Kongresi aşamasından dün Federez'in sözleri olan benimkinden farklı fikirleri olan insanlarla yüzleşmedim”. Rapçi, alkışla (video) karşılandı. “Yıllar boyunca, podcast'e ve sol karşı taraflara doğru pozisyonları olan insanları her davet ettiğimde her zaman tartışmak için masaya oturmayı reddeddiklerini gördüm. Bu nesnel”.

“Bugün kimseye oy vermem,” dedi Milano Belediye Başkanı'ndan da söz eden Federez. Rapçi, “İyi olan şey, Milano'da belediye başkanını değiştirmek için iki yıl var ve Beppe Sala'nın yeniden kanaması yapamayacağı, bu yüzden bu mükemmel bir haber. Bir belediye başkanı da etkileyici değil.” Dedi.

Sonra Michele Santoro ve Marco Travaglio'ya bir referans. “Santoro'nun Silahların Onurunu Berlusconi'ye verdiğini duydum”. “Maalesef Marco Travaglio'nun ölümünden sonra Berlusconi hakkında bir kitap yaptığını ve sandalyeyi temizleyerek promosyonu yapın, burada, Marco Travaglio'nun cepleri için biraz daha fazla para toplamak için yararlı değilse, bu bana tamamen işe yaramaz görünüyor – ve gerçekten hoş buluyorum” (video).

Ayrıca oku