Actinopteri
New member
“Franco Di Mare aramızdan ayrıldı. Herkes gibi ben de bunun yakın zamanda gerçekleşmesi gerektiğini biliyordum ama ne zaman böyle bir şey olsa şaşırıyorsunuz ve asla hazır olmuyorsunuz.” Şöyle başlıyor: Fabio Fazio'nun etkileyici anısı Sosyal profillerinde yayınlanan bir videoda, bugün 68 yaşında mezotelyoma nedeniyle hayatını kaybeden gazeteci Franco Di Mare'nin ölüm haberi hakkında yorum yapan kişi. Bir aydan kısa bir süre önce, 28 Nisan'da gazeteci Che tempo che fa'nın bir bölümünde hastalığından bahsetmişti.
Fazio şunu ekliyor: Franco di Mare, “'Che tempo che fa' kitabını tanıtmak için yaptığımız röportajda bize harika bir ders bıraktı. Söyledikleri çok önemliydi ve bana göre, ne olduğu da çok önemliydi. o ve ben birbirimize daha önce, önceki haftalarda, önceki günlerde söyledik ve ayrıca sonraki günlerde birbirimize yazdıklarımızı söyledik”, diyor gözle görülür bir şekilde hareket eden ev sahibi şunu ekliyor: “Bunlar içimizde kalacak şeyler Sonsuza dek benim için bu büyük bir acı.”
Fazio şunu ekliyor: Franco di Mare, “'Che tempo che fa' kitabını tanıtmak için yaptığımız röportajda bize harika bir ders bıraktı. Söyledikleri çok önemliydi ve bana göre, ne olduğu da çok önemliydi. o ve ben birbirimize daha önce, önceki haftalarda, önceki günlerde söyledik ve ayrıca sonraki günlerde birbirimize yazdıklarımızı söyledik”, diyor gözle görülür bir şekilde hareket eden ev sahibi şunu ekliyor: “Bunlar içimizde kalacak şeyler Sonsuza dek benim için bu büyük bir acı.”