Fiorella Mannoia ve Afrika Çığlığı: “Hükümetler Müdahale”

Actinopteri

New member
“İşbirliği ve tüm insani yardım kuruluşları için fonların iptalini gözden geçirmeliyiz. Bu oluyor ve bu bir felaket. Biz sanatçılar bu konuda konuştuğunuz sürece tüm olası konserleri yapabiliriz. Ama bana öyle geliyor ki hükümetlerin karşılaşması gereken çok daha büyük sorunlar var”. Gibi Fiorella Mannoia, Adnkronos'ta konuşan, konsere katılmadan hemen önceRAI Radio, Amref, Asvis ve Kahramanlar Festivali tarafından düzenlenen RAI Radio2'de canlı.

“Beni teselli eden tek şey, belki de Afrika'da bir şeyin değişmesidir – devam eden Mannoia, 20 yılı aşkın bir süredir AMREF'in taahhütlü referansları – belki de birkaç eyalet, kaynaklarını yönetmeyi haklı olarak düşünmeye başlamıştı. Ve her zaman umduğumuz şey, Afrika ile biraz anlaşmaya vardık, amref ile daha fazla anlaşmaya varmıştım.

“Sanatçılar – devam etti – Amref için yaptığım gibi şöhretlerini kullanılabilir hale getirebilirler. Fonları yükseltmek için yüzümüzü koymamızdan başka bir şey yapmıyorum. Ama bunlar, hükümetleri, hepsini düşünmemiz gerekenden daha büyük problemlerdir. Ve bana bunun gündemde olduğu gibi görünmüyor.

Mannoia On Stage 2012 şarkısını 'Yolda' şarkı söyledi, “Bu, hayatımda yazdığım ikinci şarkı, 'South' adlı bir albümün kaydettiği sırada … Güney dünyasından bana hikayelerini, arzularını, korkularını anlatan birçok müzisyen vardı. Ve kendimi annelerinin rolüne koydum, ben çocukları olan ben.

Sara Zambotti ve Massimo Cirri- tarafından yapılan konserde, Fiorella Mannoia'ya ek olarak, Müziklerini ve tanıklıklarını Asiago'da çalışma aşamasında getirdi: Kaze, Lina Simons, Chris Obehi, Andrea Satta, Andrea Satta, Fransa Alina Ascione ile sosyal grup.