Fernardo Capecchi öldüğünde Conti ve Pieraccioni'yi keşfetti

Actinopteri

New member
O, keşfediciydi Carlo Conti, Leonardo Pieraccioni, Giorgio Panariello ve Massimo Ceccherini ve o da atış yapmıştı Fornaciari şekeri: 80 yaşında doğup büyüdüğü Pistoia belediyesine bağlı Ramini'deki evinde, Fernando Capecchi hayatını kaybettitanınmış eğlence ajanı ve yetenek avcısı. Ajansı 'Vegastar' sayesinde oldu tüm Toskana komedyenleri okulu banliyö kulüplerindeki ve sokak partilerindeki gösterilerden televizyon ve sinemaya geçti.

Kariyer

Vegastar, 1974 yılında beceri ve kararlılıkla kendini hizmete adayan Fernando Capecchi tarafından kuruldu. sanatsal impresario mesleği. Başlangıçta Vegastar, Capecchi'nin yeteneklerini hemen fark eden ve onu Castrocaro Festivali'nin orta-kuzey İtalya'sı için seçici olarak atayan Gianni Ravera ile yaptığı işbirliği sayesinde pop müzik alanına yöneldi (o yıllarda yeni gelişen festivalin lansmanı için en önemli festivaldi). sanatçılar). Bu ortaklıktan Zucchero, Eros Ramazzotti, Fiordaliso, Paolo Vallesi ve diğerleri gibi sanatçıların keşfedilmesi ve piyasaya sürülmesi gibi önemli başarılar doğdu.

Aynı zamanda Capecchi, Toskana'nın birçok yeni yeteneğin yuvası olabileceğinin farkına varıyor ve aslında tüm enerjisini Carlo Conti, Leonardo Pieraccioni, Giorgio Panariello ve Massimo Ceccherini gibi çok sayıda kişiliğin araştırılmasına ve yönetilmesine ayırıyor. Capecchi, Floransa'da o zamanlar 'Il Poggetto' gece kulübünde DJ olan genç Carlo Conti ile tanıştı. ve ona gelecek vaat eden bir komedyen olan Leonardo Pieraccioni'yi tavsiye etti. 1985 baharında Capecchi, Giorgio Panariello'nun büyük yeteneklerini hissettiğinde, çok geçmeden karşı konulamaz bir üçlü haline gelen sağlam bir eşleşme oluştu: Onu Versilia'daki Bussoladomani'deki bir gösteride yan komedyen olarak oynarken gördüğünde bunu neredeyse tesadüfen keşfetti. Bu hoş ve saygısız çocuk olağanüstü taklitler sunuyor (Mike Bongiorno, Pippo Baudo, Papa John Paul II, çalışkan Renato Zero) ve zaten başka bir menajeri olsa bile onu yazıyor. Conti-Pieraccioni-Panariello üçlüsü Vegastar sayesinde 1994'te oldukça başarılı bir gösteri olan 'Fratelli d'Italia'yı yarattı, ardından 'Portakal suyu' programını ve ardından 1995-96 yıllarında 'Aria fresk' fenomenini izledi: Bussola'daki ilk bölüm, Sadece 39 kişi para ödüyor ama Videomusic'ten Telemontecarlo'ya ulaşan bu kült program için çılgınlık patlıyor. Carlo, Giorgio ve Leonardo'yu Romagna Rivierası'ndaki yaz programlarıyla Rai'nin ön saflarına taşıyan bir başarı. Fernando Capecchi, İtalya Cumhuriyeti Şövalyesi ve Büyük Subay unvanlarıyla ödüllendirildi. 2018 yılında “Saluta tutti. Kendi kendini yetiştirmiş bir yöneticinin hayatı, yetenekleri, keşifleri ve maceraları” (Rai Eri) kitabını yayınladı.

taziye

“Merhaba Fernando, birlikte ne yolculuk! Kaç kilometre, kaç akşam, kaç hayal kırıklığı ve kaç tatmin, kaç kucaklaşma ve kaç tartışma, kaç 'herkese merhaba' deyin. Bir parça can seninle birlikte uçup gidiyor“. Instagram'da birlikte çekilmiş bir fotoğrafla yayınlanan bu sözlerle, Carlo DevamCapecchi'ye veda ettim.

Aynı zamanda aynısını yapıyor Leonardo PieraccioniInstagram'da birlikte çekilen bir fotoğrafı şu sözlerle yayınladı: “Sevgili Fernando17 yaşındaydım ve ben bile inanmazken bana bu işi yapabileceğimi söyledin. 42 yıldır birlikteydik, geçenlerde sana sordum: 'Ah ama sözleşmeyi bana verecek misin vermeyecek misin?' güldün: 'hayır, hâlâ denetimli serbestliktesin'. Merhaba Capecchi! Eğlendik.”