Federica ve Alfonso'nun arası nasıl bitti?

Actinopteri

New member
Günaha Adası son bölümüne ulaştı. Sunuculuğunu Filippo Bisciglia'nın yaptığı programın sonbahar bölümünün son bölümü 22 Ekim bu akşam yayınlandı. Eksik olan tek şey, aralarındaki çatışmanın şenlik ateşiydi. Federica ve Alfonso. İkisinin arası nasıl bitti?

Federica ve Alfonso kimdir?

Federica ve Alfonso 8 yıldır birlikteler ve neredeyse bir yıldır Napoli ilinde birlikte yaşıyorlar. Kendisi 20 yaşında güzellik uzmanı, kendisi ise 25 yaşında ve etkinlik düzenleyen bir mekanın müdürü. Federica, erkek arkadaşının kıskançlığından bıktı ve Temptation Island'ın yazı işleri ekibine yazıyor. Ona göre Alfonso, arkadaşlarıyla dansa gitmesine ve hatta pizza yemesine bile izin vermiyor. Alfonso'nun varlığı olmadan hiçbir şey yapamaz.

Federica, erkek arkadaşının kontrolünden uzakta, köyün içinde özgürlüğünün tadını çıkarıyordu. 20 yaşındaki oyuncu, büyük bir suç ortaklığının kurulduğu bekar Stefano'ya çok yakınlaştı. Birlikte geçirilen anlayış ve samimi anlar, öfkesini yalnız vakit geçirerek yatıştırmak zorunda kalan erkek arkadaşı Alfonso tarafından beğenilmedi.

Karşılaştırmanın şenlik ateşi

Federica ile bekar Stefano arasındaki yakınlaşma dayanılmayacak kadar büyük bir acıya dönüşmüştü. Bu, Alfonso'yu erken bir çatışma şenlik ateşi istemeye itti. Alfonso, Federica'nın şenlik ateşine gelişini beklerken Filippo'ya “O olmadan hayatımı hayal edemiyorum. Son günlerde kıskançlığımın her zaman çok aşırı olduğunu fark ettim. Burası beni değiştirdi” dedi.

Federica, Alfonso'yu kendini tanıtmadan önce bir süre bekletti, ancak Alfonso geldiğinde ikisi ayrıldı. göz yaşları ve uzun uzun sarıldılar. Alfonso, “Kendini kötü hissetmene neden olduysam ve seni sınırladıysam özür dilemek istiyorum. Bir daha asla olmayacak, garanti ederim” diye başladı Alfonso. “Bu deneyimde en mutlu kişi ben değildim ama bu günlerde aklım hep sana odaklandı.”

“Bana anlattıklarından memnunum. Burada yaptığım her şey ilk seferimdi. Burada yaptıklarımı asla unutmayacağım, hiçbir şeyi inadına yapmadım, içimden gelen her şeyi yaptım.” Bunu yaparken biraz dikkat çektim ve eğlendim”, diye yanıtladı Federica. “Kendimin daha çok farkındayım, mutlu olmak istiyorum. Stefano dahil burada tanıştığım herkesi görmek istiyorum” diye devam etti.

Alfonso, “Hayatı yalnız ve birlikte yaşayacağız. Bunu kötü niyetle yapmadım, seni kaybetmek istemedim. Böyle davrandım çünkü her zaman seni ve kendimi de korumak istedim” dedi. “Daha önce sahip olduğum ilişkiyi artık istemiyorum. Olgunlaştım ve gerçekten değiştim” yorumunu yaptı.

Günaha Adası'nın ev sahibinin kaçınılmaz sorusu üzerine, ikisi de eve birlikte dönmeye karar verirler ve eskisinden daha da birleşmiş gibi görünürler.