Federica Pellegrini, Matteo'nun geçmişi gizli tarihe geldi

Actinopteri

New member
Matteo Giunta 43. doğum gününü kutlayın 'Doğru zaman'. Bugün yüzme koçu, 7 Mayıs Çarşamba, Caterina Balivo'nun oturma odasında, diğer şeylerin yanı sıra, aşk hikayesinden konuştu Federica Pellegrini, 2017'de doğdu “gizli“.

Federica için aşk

Yüzme koçu ve İtalyan şampiyonu 2022'den beri evlendi ve kızları Matilde aşklarından doğdu. Bir 'La Volta Good', Matteo Giunta, ilişkilerinin başlangıcının eğlenceli bir fıkrasını ortaya çıkardı: “Arabamın bagajını kullandık Bizi paparazzi tarafından yakalanmaması için. Geniş, neredeyse bir oturma odası, “diye şaka yaptı.

Çift aşklarını gizli tutmayı seçti Yaklaşık 3 yıl: “İnanç önemli bir hikayeden çıkmıştı, bir sevginin sonu olduğunda, nedeni, motivasyonun ne olduğunu anlamaya çalıştığında …” diye açıkladı. Ama temel sebep “inancın yüzmeye devam etmesinden ve ben onun koçuydum. Belirli dinamikler yaratmak istemedik Takımda “Kabul eden koçu devam ettirin”Başlangıçta kötü çektim“.

“Kesinlik istedim – devam etti – bunun önemli bir şey olacağını ve onun için arkadaşlığın ya da geçici bir hikayenin ötesine geçen bir şey hissettiğimi anladığımda, o zaman kendimi bıraktım”. “Düğün günü güzeldi. Babası bana elini verdiğinde öldüm ama sonra iyileştim,” diye hatırladı 43 yaşındaki parlak gözlerle.

Pellegrini-Sinner

Ve son zamanlarda kendisini günahkar ve doping davasına maruz bırakan Federica Pellegrini'yi içeren tartışmalarda Matteo Giunta şunları söyledi: “Bir ömür boyu spor dünyasında yaşıyorum ve benim için doping çok hassas bir konu: sıfır tolerans. Anti -doping, şiddetli olduğu doğrudur. Hepimiz kelimeleri biraz ölçmeliyiz, ama aynı zamanda bu olduğunda, sonunda yanlış anlayanlar var “.

Ayrıca oku