Actinopteri
New member
Frank Matano'ya karşı Patrizia Pellegrino bazı güzel olanları görecek. Yarışmacı, 5 Nisan Cumartesi günü Raiuno'da hakimlerden birine karşı atıyor. “Alberto Matano'ya bir şey söylemeliyim …” diyor şef Carlo Conti'nin müdahalesinden önce Pellegrino: “Buna Frank denir …”. Patrizia Pellegrino, “Bayanlara saygı duymayı öğrenmelisin, benim hakkımda birçok kötü şey söyledin, arkalarında 43 yaşında kariyerim. Çalışmaya başlayan 20 yaşında bir kız değilim, çalışmaya başladığımda doğmadınız bile. Şakaları yaptığınızda, ağzını durulayın” diyor Patrizia Pellegrino.
“O bir komedyen, şaka yapma hakkı var,” diye müdarlörleri barışçıl geri getirmeye çalışıyor. “Deli yaptın, bana pislik verdin”, tartışmayı kapatmayı düşünmeyen rakibe cevap veriyor: “İşte kendim olabilirim, sana bir pislik olduğunuzu söylüyorum. Eğer ironik bir şekilde olsaydı, farklı olurdu. … “diyor. “Sizi iyi isteyenler sadece akrabalarınızdır,” Matano utangaç.
“O bir komedyen, şaka yapma hakkı var,” diye müdarlörleri barışçıl geri getirmeye çalışıyor. “Deli yaptın, bana pislik verdin”, tartışmayı kapatmayı düşünmeyen rakibe cevap veriyor: “İşte kendim olabilirim, sana bir pislik olduğunuzu söylüyorum. Eğer ironik bir şekilde olsaydı, farklı olurdu. … “diyor. “Sizi iyi isteyenler sadece akrabalarınızdır,” Matano utangaç.