En tesirli yara izi kremi! Yara izlerini gideren eczanedeki kremler neler 2023

Musa

New member
Yara izleri bedenin her yerinde olmakla birlikte yüzde de oluşabilir. Yüzde oluşan yaraların büyüklüğü ve ne çeşit bir niçine bağlı olduğu tedaviyi hızlandırmada tesirlidir. Cildinizdeki yara izlerini gidermek isterseniz eczanedeki kremleri kullanabilirsiniz. Pekala en tesirli yara izi kremi hangisi? Yara izlerini gideren eczanedeki kremler neler 2023? işte sorunun karşılığı:




Düşme, vurma yahut sinek ısırığı kaşıntısı ya da yanıklar, ameliyatlar daha sonrasında sebebiyle daha sonradan oluşan ciltteki yara izleri kalıcı olabiliyor. vakit içinde geçmeyen bu yara izlerini kimyasal prosedürlerle kısa müddette ortadan kaldırabilirsiniz. Dermatologlar yara ve sivilce izleri için İğneli Lazer, Kimyasal Peeling, Radyofrekans ve IPL lazer üzere uygulamaları önerebilir. Yüzde oluşan yaraları makyajla kapatmak süreksiz bir yol olmasının yanı sıra cildin daima kimyasal eserlere maruz kalması kararında cildin tahriş bulunmasına ve yaraların daha fazlaca belirginleşmesine niye olabilir. Bugünkü yazımızda sizlere yara izlerini gideren kremleri sıralıyoruz.


yara daha sonrası dikiş izi

  • CONTRACTUBEX KREM / 199,95 TL:

CONTRACTUBEX

seneler evvel olan bir kaza, ameliyat yada eskilerden kalmış bir yanık izi Contractubex jel ile geçebilir. Burada bilmeniz gereken kıymetli konu ise yara izi ne kadar eski ise düzgünleşme süreci de buna bağlı olarak uzamaktadır. Tertipli kullanarak kesin sonuç almanız mümkündür. Özellikle ameliyat daha sonrasında oluşan kalıcı izleri ya da ağır faydalanmanın tesiri olan bedendeki izleri gideren bu jel, gebelerin dehşetli düşü olan çatlakları da mucize bir biçimde ortadan kaldırıyor.
  • FUCİDİN KREM / 51,41 TL:

FUCİDİN

İçerisinde bulunan etken unsuru yardımıyla antibakteriyel özellik taşıyan bu krem, bununla birlikte bakterilerin sebep olduğu cilt enfeksiyonlarını kısa müddette ortadan kaldırıyor. Bu ilaç yanık tedavisinde de iz kalmaması için kullanılabilir.Epilasyon süreci daha sonrasında ciltte tahriş, sivilce vb. üzere istenmeyen durumlar oluşmaması için Fucidin kullanılabilir.
  • MADECASSOL KREM / 77,31 TL:

MADECASSOL

Madecassol, içerisinde bulunan Centella asiatica bitkisinin ham unsuru yardımıyla cildi onaran, yenileyen, yaraları düzgünleştiren bir tesire sahip bir medikal kremdir. Bilhassa yara, yanık, cilt lekeleri, sivilce izleri, çatlaklar tedavisinde kullanılıyor. Lazer epilasyon ve cilt bakımı daha sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde çok başarılı bir eserdir.
  • EXPİGMENT KREM / 39,99 TL:

EXPİGMENT

Expigment kremi lekelerinizi geçirmek için kullanacaksanız gün içerisinde 2 sefer kullanmanız kâfi olacaktır. Derinin üst katmanında yani güneş lekeleri, çil, sivilce izi ya da koyu renkte oluşan halka üzere izleri başarılı bir biçimde geçiren bu krem son günlerde toplumsal medyanın lisanına düştü.
  • DERMATİX SLİKON GEL / 220 TL:

DERMATİX

Yenilenmiş formülü ve ambalajıyla tanınan olan Dermatix Silikon Jel; içerisinde etken hususlar yardımıylaki uygulandığı bölgede kısa müddette yara izlerini düzeltmeye yardımcı oluyor. yıllardır bir türlü izi gitmeyen yaralarınızı ortadan kaldırmak istiyorsanız bu jeli deneyebilirsiniz.
Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz… Kullandıktan daha sonra kesinlikle yorum yapın!