Actinopteri
New member
Betty Blue Brand'ın sahibi olan Bolognese stilisti Elisabetta Franchi için kaza, kahramanını gerçek hayatta ve sosyal ağlarda gören, tartışmalar ve eleştirilerle tamamlayan bir bölüm için ön plana döndü. Franchi, hafta sonu boyunca, Imola'nın Enzo ve Dino Ferrari otomobili yakınında bir bisikletçi yatırdı ve sonra olayı Instagram'da anlatan, aynı zamanda sedyenin ve bisikletçinin bir fotoğrafını yayınladı. “Her şey yolunda olan her şey iyi. Çok üzgünüm. İlk kez. Çok üzgünüm,” diye yazdı. Ve yine de ikinci bir hikayede, bisikletçinin fotoğrafı yatırım yaptı: “Gerçekten görmedim. Ama en azından zarar vermedi. Pazartesi”.
Ve yine, bir dizi sonraki videoda, yolcu yerine oturmak bölüme geri dönüyor: “Dün bisikletçiye yatırım yaptım, bana hiç gelmemişti, spor makinelerini seviyorum, onları satın almayı seviyorum, onları sürmeyi seviyorum. Şimdi güzel bir araba geliyor, bir Dallara, ama nereden sürebilirim? sizin yerinizde olmak istedim. Sosyal fırtına kaçınılmaz.
Ve yine, bir dizi sonraki videoda, yolcu yerine oturmak bölüme geri dönüyor: “Dün bisikletçiye yatırım yaptım, bana hiç gelmemişti, spor makinelerini seviyorum, onları satın almayı seviyorum, onları sürmeyi seviyorum. Şimdi güzel bir araba geliyor, bir Dallara, ama nereden sürebilirim? sizin yerinizde olmak istedim. Sosyal fırtına kaçınılmaz.