“Damiano ile aşk mı? Bunu göstermekten korktum”

Actinopteri

New member
Cameron ve Damiano David nerede Hayranlarıyla olan ilişkilerinin bir kısmını paylaşan çok sevilen bir çiftim. Başlangıçta Amerikalı aktris ve şarkıcı Raporu halka açık bir şekilde paylaşmaktan korkuyordu. İnsanlarda kendisi olduğunu söylemek için: “Başkalarına hikayelerimi göstermek için kaygıyı uzun süre denedim, duygularımı paylaşmaktan korktum”. Cameron, aşk hikayelerinin sergisinin, o ve maneskin ön adamının ilişkinin başında “uzun zamandır tartıştıkları” bir tema olduğunu açıkladı.

'Bozulcuların' Yıldızına göre, Fikrini değiştiren Damiano'ydu. People raporlarına göre, “Bir hemşire, bir avukat veya bir barda çalışan biri, partneri ile birlikte sosyal ağlarda bir fotoğraf gönderebilirse neden yapamıyoruz?” Cameron, “Bu yüzden kendime 'neden normal olmaya çalışmıyorsunuz? Aşık olmak çok güzel” dedim.

2024'ten beri resmen eşleştirilen iki sanatçı (ancak söylentiler 2023'te dolaşmaya başladı) “Aşık” ve “En İyi Arkadaşlar”. Cameron, “Bizi karşıladığımız için çok şanslıyız, aşkımız her zaman bir araya gelse bile, sevgimiz mesafeye direniyor.”