Çok doğru, Serena Brancale ve Kaybolan Annenin Ağrı

Actinopteri

New member
“Anne benim melek“. Gibi Serena Brancaleçalışmaya misafir Çok doğruUnutma kayboldu anne. Şarkıcı -Songwriter'a ilk kez Silvia Toffanin'e, Sanremo Festivali 2025 'Anema ve Core' şarkısıyla yarıştı.

Serena Brancale, Ebeveynlere Sevgi

Serena Brancale, büyük bir duygu ile, 2020'de kaybolan anneyi hatırladı: “Annem bana müzik tutkusu gönderdi. O her şeydi, evde parti. Bizi çalışmaya teşvik eden kişiydi. Bugün benim meleğim“Sonra itiraf etti:” Bugün anne benim için çok mutlu olurdu. Bana bakmak ve benim için ağlamak için perde arkasında olurdu. Eminim benim içinsin. Her zaman daha iyi hissetmeme yardımcı olur. ”

Ve babasında şöyle dedi: “O benim en sevdiğim komedyen. Biziz kız kardeşleriyle son derece gurur duyuyor, bu bizim referans noktamız. Bu benim checkco zalone, lehçeyi gerçek bir şekilde yazmam ve kullanmam için fikirler veriyor yol “.

Dario ile Aşk

Aileye ek olarak, Serena Brancale'in bir ortağı var, Calabrian Boxer Dario MorelloAkdeniz WBC Şampiyonu. Şarkıcı Silvia Toffanin için -Songwriter şöyle dedi: “Çok saygılı, çok disiplini var. Yaptığım her şeyden memnun. Kıskanç değil, seksi olursam veya onu yapmak zorunda kalırsam hevesli Bir şarkıyı dinle, bana her zaman doğru bir şekilde söylemek için bir şey söylemek zorunda kalırsa, sevildiğimi hissediyorum “.