Carlo Verdone ve Gianna Nannini kırmızı halıda dans ediyor, Roma Film Festivali kapanıyor

Actinopteri

New member
Carlo Verdone ve Gianna Nannini, Roma Film Festivali'nin kırmızı halısında dans ederek halka ve fotoğrafçılara 19. festivalin en 'rock'n roll' anlarından birini yaşatıyor. Yönetmen ve oyuncu, etkinliği 'Vita da Carlo'nun üçüncü sezonunun 16 Kasım'dan itibaren Paramount+'ta yapılacak resmi gösterimiyle kapatıyor. Verdone 'pistte' olduğunda her şey olabilir: Ritüel fotoğrafları sırasında fotoğrafçılar 'Carlo, Carlo, Carlo'dan bir koro başlıyor ve yönetmen hiç tereddüt etmeden grup fotoğrafı için aralarına oturuyor. Kadroda Nannini'nin (dizinin konuk yıldızı) yanı sıra Stefania Rocca, Monica Guerritore, Caterina De Angelis, Antonio Bannò, Filippo Contri, Stefano Ambrogi, Ema Stokholma, Maccio Capatonda, Giovanni Esposito, Gianna Nannini, Lucio Corsi ve Giada Benedetti.

'Vita da Carlo 3' müzik dünyasının etrafında dönüyor: Carlo Verdone'a Sanremo Festivali'nin sanatsal yönetmenliği teklif edilir, oysa gerçekte bunu yapmayı asla kabul etmez. “Kültür Bakanı rolünü bile kabul etmem, sadece oyuncu olarak siyaset yapıyorum” diyor. Ancak La Rocca, Sanremo deneyimine hazır olduğunu söylüyor: “Yardımcı sunucu olmak isterim, kirlenmeye inanıyorum. Peki nasıl hayır diyebilirim ki?!”. Guerritore'dan 'hayır' yanıtı geldi: “Tiyatro gösterileriyle çok meşgulüm.”

Stokholma, Sanremo'nun sanat yönetmeni olsaydı süper konuk olarak “i Gemelli Diversi”yi, Bannò “Francesco Guccini, Marco Masini ve Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella”yı ağırlamak isterdi. Bir de Verdone'la yeniden çalışmak için her şeyi yapacak olanlar var, belki de hiçbir ayrıntıyı açıklamadan duyurduğu bir sonraki filmde: Maccio Capatonda şakayla karışık “Ona takıntılıyım, dizime bile girerim” diyor. Kahkahalar ve 'Carlo Nazionale' sloganları arasında bir umut: “Roma'nın düzenini özlüyorum, umarım çalışmalar bittikten sonra (Jübile için, ed.) gelecektir”, diyor Verdone.