Actinopteri
New member
'Bizimle … Ücretsiz Tekerlek' için sezon kapanıyor. Son bölüm için roller tersine döndü: yanında Nek ve bir kez çıplak olan Francesca Fialdini idi. Sunucu inançtan bahsetti ve temin etti: “Assisi'de bir süredir aradığım cevaplar buldum. İnanç önceliklerimi bozdu. Bu, her birine değer ve haysiyet döndüren diğerlerini aydınlatan bir görünüm”. Sevmeyi söylediğinde: “Tabii ki var, ama bu bir peri masalı değil. Bu bir gerçek, gördüğünüz bir şey, hissediyorsunuz. Seni gerçekten seven, paylaşımlar, kendine iyi bak”. Yeni nesillerden bir bahsedildi: “Bugün en çok unutulan gençler. Sevme ihtiyaçlarını bağırıyorlar, dinlenecek, gerçekten saymak. Artık onları görmezden gelmemize izin veremeyiz”.
Sunucu daha sonra TV'deki macerasının başlangıcını yeniden yaşadı: “Unomatta'nın teklifi geldiğinde, kelimeleri bulamadım. Giancarlo Leone (sonra RAI1 direktörü) bana dedi ki: 'Tamam, korkuyu yürürlüğe dönüştüreceksin'. Ve tıpkı öyle gitti.” Kapanışta, halkın kucaklanması ve ona herkes tarafından imzalanan bir gömlek veren programın programı.
Sunucu daha sonra TV'deki macerasının başlangıcını yeniden yaşadı: “Unomatta'nın teklifi geldiğinde, kelimeleri bulamadım. Giancarlo Leone (sonra RAI1 direktörü) bana dedi ki: 'Tamam, korkuyu yürürlüğe dönüştüreceksin'. Ve tıpkı öyle gitti.” Kapanışta, halkın kucaklanması ve ona herkes tarafından imzalanan bir gömlek veren programın programı.