“Bir daha benden bahsetme”

Actinopteri

New member
“Morgan, hâlâ televizyondan ya da buna kanan tanıtımcılardan para alabildiğin senin için ne güzel. Ama son parayı kazarken, bir daha benden bahsetme.” Böylece Marracash Instagram’daki bir hikayede. Rapçinin sözleri, Morgan’ın Selinunte’deki konseri sırasında medyada ve sosyal medyada çıkan hakaretlerin ardından geldi.

Ayrıca okuyun

”Ben bir karakter değilim! Marakeş’i görmeye gidin! Git ve Fedez’i gör!” diye bağırıyordu eski Bluvertigo solisti sahneden.

Fedez’den şimdilik bir tepki yok. 2023’te X Factor jüri masasına geri dönen Morgan’dan dün özür geldi. “Hatalıydım, homofobik değilim”. Şarkıcı Instagram hesabında “Hepimiz hata yapabiliriz, öncelikle hoşuma gitmeyen mutlu bir ifade kullanmakla hata ettim, bunu kullandığım için gurur duymuyorum ve mümkünse özürlerimi kabul et” diye yazdı. Selinunte bölümünden sonra. “Homofobik değilim ve ait olduğumuzu hissettiğimiz kategorilerin ötesinde başkalarına saygısı olmayanları kınıyorum, saygı borçlu olduğumuz insandır ve bu nedenle dün geceki tepkim yersizdi, kötü bir düşüşe uğradım. içtenlikle özür dilerim” diye ekledi.