Benigni a 'il rüya', Meloni-Musk ve Putin 'in Avrupa'dan Putin'

Actinopteri

New member
Roberto Benigni 'The Dream'in akşamını şaka yolla açtı. Giorgia Meloni Ve Elon MuskŞakadan sonra Sanremo Festivali sahnesinde yapmıştı.

İroni

İlk olarak, aktör Stefano de Martino'ya 'Tuely' izleyicilerine şovunu takip etmelerini hatırlattığı için teşekkür etti ve sonra ekledi: “Trump işinizin bir bölümünü gördü ve parsellere de bir görev koymak istiyor -.

Ve ironi ile ekledi: “Beni korkutan değil, Elon Musk. Sanremo'da onun ve Giorgia Meloni arasında bir aşk hikayesi olduğunu söyledim. Beni inkar etmeye çağırdı, 'Hiçbir şey yok, Tesla'mda yemin ederim' dedi.

“Dünyada bana her şey yolunda görünüyor, ayrı ayrı şikayet etmiyoruz 2-3 kosinüs …” dedi aktör, “savaş, nükleer tehdit, siyasi istikrarsızlık, ilerleyen aşırı haklar, çılgın iklim, yeni bir salak, sahte haber, deprem, sel, sosyal eşitsizlik” listeliyor.

Ve sonra: “Tüm bu kaosta, dünyanın güçlü – Amerika, Rusya, Kuzey Kore'de – gerçekten sessiz, iyi, bilge ve dengeli kişiliklerdir. Atom bombalarının bu insanların elinde olduğunu bilmek için huzur içinde uyumaya gidiyoruz. Şanslı bir nesiliz”.

Ve Putin'de aktör şöyle dedi: “Putin, kendi yoluyla Avrupa'ya girmek istiyor. Ukrayna'da gördün. Tanklarla vuruyor, Avrupa'ya girmek istediğini söylemenin yolu.