Belve, Francesca Fagnani Ferrero yüzünden eğimde. Kült görüşmesi

Actinopteri

New member
Massimo Ferrero, 27 Mayıs bölümünde Francesca Fagnani'yi Tilt'e Belve'ye gönderir. Sampdoria'nın eski başkanı girişimci, sunumcuyu 'köpüklü' konukların yanıtlarından sonra nefese devam etmek için birkaç kez durması gereken teste koyuyor. Fagnani, teknik direktör Marco Giampaolo tarafından Ferrero'ya çağrılan bir ifade bildirdiğinde 'Deraglia' durumu.

“Eski Ahit'in Tanrısı gibi büyüdüm? Bir tanrı olsaydım buradaydım … bir yerlerde okuyor, tüm talleloncenza st'omo'ya sahip değil,” diyor Ferrero, sunucunun “restore edilmesini” tetikleyen, kendisini durumun kontrolüne devam ettirmeye karar vermesi gereken. Gazeteci, “Onuncu sorunundayız, 90'a sormalıyım …” diyor.

“Ben bir kirpi'im, eğer beni rahatsız edersen, sokarsam. Çok kötüyüm? Doğru değil mi? Bu bir saçmalık. Kötü konuşmaların arkasında, öne doğru konuşuyorlar … Ben zeki değilim, zekiyim. Akıllı olanlar 100 lir'i vidalamak isteyen, bir cappuccino … daha yüksek noktaya işaret ediyorum” diyor Ferrer.

Röportaj, hızlanmalar ve frenleme arasında gözyaşları içinde devam ediyor: “Sobriety'den nefret ediyorum? Ama neyi atladım? Üçüncü sınıfım var Francè … Mezarlık gülümcem var mı? Famme Grattà, Mezarlık … Tip Tap dansçısını yaptım, eğer bir performans yapmak istiyorsan: prodüksiyonu arayın, bana 10 torba yapıyorsun ve yapıyorum … “. “Ne çaba …”, fagnani iç çekerGerçeküstü sohbet sırasında konuk tarafından “Ferragni” olarak adlandırılır: “Benim adım Fagnani …”.