Actinopteri
New member
Sebastian Stan, 20 Mart'tan Aaron Schimberg'in 'farklı bir adam' ile sinemaya geri döndühangi Yüzünün deforme olmuş yönünü değiştirmek için ameliyat geçiren nörofibromatozdan muzdarip olan hevesli bir aktöre dönüştü.. TV sunucusu ve aktivist Adam Pearson tarafından oynanan Oswald ile buluşma, gerçekte nörofibromatozdan etkileniyor – ve hastalık engelleri olmadan yaşam hayatındaki huzurunun Edward'ı kendini sorgulamaya itiyor. “Setten gelen molalar sırasında, protezlerle New York sokaklarında yürümeye gittim, çaresiz, izole ve savunmasız hissettim. İnsanların görünüşü bana klostrofobi hissi verdi.”Ama aynı zamanda, “Bu harika bir dersdi, Beni daha bilinçli bir insan yaptı “Sebastian Stan, Adnkronos'a diyor.
Aktöre göre “Bugün kendimizin kabulü ile ilgili bir sorunumuz var. Bunu, özellikle erkek ve kız çocukları yapmaya teşvik etmiyoruz. Sürekli olarak daha fazla performans gösterecek ve diğerleriyle daha fazla karşılaştırma yapmak için bir şey satıyoruz. Bunda sosyal medyanın ortaya çıkışı yardımcı değildi. Bunun yerine, her zaman başkalarına bakmak yerine kendimizle daha fazla kalmayı öğrenmeliyiz, “diye bitiriyor.Lucrezia Leombruni tarafından)
Aktöre göre “Bugün kendimizin kabulü ile ilgili bir sorunumuz var. Bunu, özellikle erkek ve kız çocukları yapmaya teşvik etmiyoruz. Sürekli olarak daha fazla performans gösterecek ve diğerleriyle daha fazla karşılaştırma yapmak için bir şey satıyoruz. Bunda sosyal medyanın ortaya çıkışı yardımcı değildi. Bunun yerine, her zaman başkalarına bakmak yerine kendimizle daha fazla kalmayı öğrenmeliyiz, “diye bitiriyor.Lucrezia Leombruni tarafından)