Actinopteri
New member
Leo Gassmann Konuk olacak 'Ciao Male' bölümünde Nunzia de Girolamo Yarın, 3 Nisan Cumartesi, RAI1'de akşam geç saatlerde, hayatı hakkında bir dizi soruya cevap veriyor. Büyükbaba Vittorio Gassmann'dan babası Alessandro'ya kadar. De Girolamo sorusuna “Hantal bir soyadınız, büyükbabanız, baba, hiç karşılaştırmadan korktunuz mu?” Şarkıcı -Songwriter ve aktör cevap verdi: '' Hayır, bundan hiç korkmadım, aynı zamanda karşılaştırmanın gerekli olduğuna inanıyorum, her birimizin kendi geçmişiyle karşılaştırılmamız gerekiyor. Aileme yaptıkları ve bugün hala yaptıkları için saygı duyuyorum, ama bence anlaması gereken şey, bireysel bireyler olduğumuz, bacaklarımızla bu dünyaya varıyoruz ve bacaklarımızla ayrılacağız. Ve bence herkesin bizi en çok mutlu eden şeyi kovalaması bir hak. ”
“Neyse ki – Devam Gassmann – Bunu ailem sayesinde de anladım, çünkü o zaman hayatımızın yaşama şeklimiz nasıl büyüdükleri sayesinde. Evimde hiç rekabet olmadı, evde iş hakkında konuşmuyoruz. Hırsızlık, Kazanmadığım veya İşler İstediğim gibi gitmediğim gibi, pansiyonun, krizle bağlantılı olmadığı gibi, içimde.
Ve babası Alessandro Gassmann ile bir film yapma hipotezinde Leo, “babamın aynı şeyi düşüneceği anlamında, tarihe bağlıdır. Ama kesinlikle ailemle bir şeyler paylaşmak güzel bir şey olurdu. Sanatın güzelliği, bir anı ölümsüz hale getirebilecek, bu yüzden bir fırsat varken, neden değil mi?”
“Neyse ki – Devam Gassmann – Bunu ailem sayesinde de anladım, çünkü o zaman hayatımızın yaşama şeklimiz nasıl büyüdükleri sayesinde. Evimde hiç rekabet olmadı, evde iş hakkında konuşmuyoruz. Hırsızlık, Kazanmadığım veya İşler İstediğim gibi gitmediğim gibi, pansiyonun, krizle bağlantılı olmadığı gibi, içimde.
Ve babası Alessandro Gassmann ile bir film yapma hipotezinde Leo, “babamın aynı şeyi düşüneceği anlamında, tarihe bağlıdır. Ama kesinlikle ailemle bir şeyler paylaşmak güzel bir şey olurdu. Sanatın güzelliği, bir anı ölümsüz hale getirebilecek, bu yüzden bir fırsat varken, neden değil mi?”