Actinopteri
New member
“Bana çok zarar verdi.” NE'nin güzelliğinin kahramanlarından Adriana Volpe, 29 Mart'taki Raiuno'daki program bölümünde havalandırıyor. Sunucu, gazeteler ve sitelerdeki bazı makalelerden, meslektaşlarıyla grup olmaz ve gerginliğin merkezinde olurdu. “Yanlış bir haber başlar, sahte bir haber. Ve her şey güçlendirildi, bizim için gerçekten kötüydüm. Provaların ilk haftasında hepsi büyük bir cömertlik gösterdi ve hepsi bana yardım etti, bana yardım etti ve bana yardım etti.” “Yanlış haberler için kötüsünüz. Eleştiriler kabul edilir, ancak bazı şeyler acı çeker.”
Hafta boyunca kaydedilen klipler, Fox ve oyuncu kadrosunun diğer bileşenleri arasındaki röportajla iletilir. “Oluşturduğumuz sohbette – sunum yapan kişi – hepiniz 'ama ne yazdılar?' Dediniz. Hepimiz birlikteyiz, Valeria Marini'nin grubu neden terk ettiğini anlamıyorum”. Valeria Marini'ye kalmış, canlı, davayı yok et: “Bu haber hakkında hiçbir şey bilmiyordum, ama sence mi? Alışır bir Emicranium'um vardı”. “Valeria muhtemelen okumamıştı,” diyor Volpe.
Hafta boyunca kaydedilen klipler, Fox ve oyuncu kadrosunun diğer bileşenleri arasındaki röportajla iletilir. “Oluşturduğumuz sohbette – sunum yapan kişi – hepiniz 'ama ne yazdılar?' Dediniz. Hepimiz birlikteyiz, Valeria Marini'nin grubu neden terk ettiğini anlamıyorum”. Valeria Marini'ye kalmış, canlı, davayı yok et: “Bu haber hakkında hiçbir şey bilmiyordum, ama sence mi? Alışır bir Emicranium'um vardı”. “Valeria muhtemelen okumamıştı,” diyor Volpe.