Actinopteri
New member
“Dedikoduları sadece var olanlara bırakıyorum.” Fabrizio Corona tarafından başlatılan 'Bomba' hakkında yorum yapan Achille Lauro'nun sözü, onu eski Bayan Federez'in Chiara Ferragni'nin sevgilisi olarak belirtti. Sessizliği kırma fırsatı, Sanremo festivaline 'bilinçsiz genç' şarkısı ile katılımı göz önüne alındığında Milano'daki Basın ile toplantı sırasında geliyor.
“Ben, şükürler olsun, hala hayaller dünyasında – alt çizgiler – ve büyük hayalperestler ve birçok proje yapmak için yabancılaşmış canlı yaşıyor. Ben yurt dışındayım, takip etmiyorum ve sevmiyorum (dedikodu, editörün notu). Kadınlara karşı çok fazla şiddet konuşması var ve bunun çok farklı olmadığını fark etmeliyiz ”diyor.
“Ben, şükürler olsun, hala hayaller dünyasında – alt çizgiler – ve büyük hayalperestler ve birçok proje yapmak için yabancılaşmış canlı yaşıyor. Ben yurt dışındayım, takip etmiyorum ve sevmiyorum (dedikodu, editörün notu). Kadınlara karşı çok fazla şiddet konuşması var ve bunun çok farklı olmadığını fark etmeliyiz ”diyor.