Achille Lauro ve Amor'un Videosu Roma, Deliryum Foro Italico'da

Actinopteri

New member
Achille Lauro'nun yüzlerce hayranı, Roman şarkıcısının -Songwriter'ın yeni şarkısı, bu öğleden sonra başkentte Foro Italico'daki video klibinin çekimine katılmaya davet etti. “Belki de en güzelimden biri olan Mia Roma hakkında bir şarkı yazdım,” diye yazdı Lauro dün sosyal ağlarda yazdı, 18 Nisan'da çıkacak ve 'Amor', Roma'nın Anagram'ı olarak adlandırılabilecek yeni şarkının videonunun çekimine katılma olasılığını duyurdu. Online kayıtlar dün açıldı ve kısa sürede dışarı çıktı. Ve bugün, saat 16: 00'dan itibaren seçilen adaylar Foro Italico'yu kalabalıklaştırdılar: esas olarak siyah ve beyaz ve siyah eşarplarla 'Kucak beni Amor' ile giyinmiş, sanatçının en ünlü şarkılarını 'Desperate Love'dan '16 Mart'a kadar tonlayarak memnuniyetle karşıladılar. (Fotogallery)

Achille Lauro, Sanremo 'Bilinçsiz Genç' şarkısının notlarına saat 16.30'a geldi. Sonra, hep birlikte, muhtemelen yeni şarkının kaçınması olacağını ve 'beni kucakla' kelimeleriyle sonuçlandırdılar. Saat 17.00 civarında, çekimlerin bir duraklamasında Lauro'ya, onu karşılayan Alessandro Onorato, Turizm Meclis Üyesi, Büyük Etkinlikleri ve Sporları Alessandro Onorato tarafından ulaşıldı. Çekimler, Lauro'nun Foro Italico'yu başkentin sokaklarında iki tekerleğin bir alayı içinde bıraktığı saat 18.30'a kadar devam etti. Video klibin videosu, diğer çekimlerin yapılacağı Piazza di Spagna'da geceye taşınacak.