“30 yıl boyunca Eleonora Giorgi'yi görmezden geldiler”

Actinopteri

New member
“Sinema, Rizzoli'den ayrıldıktan sonra Eleonora Giorgi'yi çok fazla engelledi. İnsanlar güçlü ve bağımsız bir erkeğe tahammül ediyor, güçlü ve bağımsız bir kadın değil”. Kocası Paolo Ciavarro'nun annesi olan Eleonora Giorgi'nin ölümünden sonra Clizia Incorvaia, aktrisi yıllarca unutanların davranışlarını damgaladı, son zamanlarda pankreas kanseri için 71 yaşında kayboldu.

Corvaia, “Birçoğu ölümden sonra onu övdü. Son 30 yılda bu insanlar hiç orada bulunmadılar. Beğenme sevgisini gösterdiler, kötü bir tat buldum” diyor Corvaia. O da yas tuttuktan hemen sonra 'normal' bir hayata döndüğü için eleştirildi.

“Yas durumunda, acıdan muaf olmanız ve acıyı göstermeniz gereken bir önyargı var. Acıyı gösteriş yapmalısın. Bir kadın olarak bağımsızlığımın gözden kaçmasını, çocuklarıma iyi bir öğretim vermek, depresif bir anne evini getirmek için, güçlü bir anne evini getirmek için, annem -law -la -quing, bu,” -law -laws -inkar. ”

“Sana her şeyi anlatmayı başardığımı, bilmiyorum, belki de bilmiyorum … pişman olmak istemiyorum, ama ruhun sonsuzluğuna inanıyorum ve hepimize tekrar katılacağımıza inanıyorum. Sonsuzluk, onu yeterince takdir etmediğim için beni herhangi bir olumsuz düşünceden kurtarıyor: Başınıza, başınıza çok fazla düşünce geldiğiniz için, başınıza çok fazla düşünce getirdiniz,” diye ekliyor. “Çok karmaşık bir an ama yola çıkmaya çalışıyorum. Çocuklar Eleonora'ya çok yakındı, her öğleden sonra bulmaya gittik: Doğa gücüydü. Her zaman olumlu bir ruh tuttu, hayat her zaman güzel bir oyun oldu. Hastalığı asla eve getirdi, her zaman iyimser kaldı”.