2023 yılı hoşluk trendlerinde neler var? 2023 hoşluk ve bakım trendleri

Musa

New member
Güzellik dünyasında her sene ortaya çıkan trendler yeni yılın cilt bakım rotasını belirliyor. Kusursuz görünmek uğruna yapılan birbirinden enteresan yollar 2023 yılında da dikkat çekecek. Pekala 2023 yılı hoşluk trendlerinde neler var?




Makyaj ve saç trendlerine taraf veren moda haftaları 2023 yılının hoşluk trendlerine ışık tutuyor. 2023’te modadan geri kalmamak istiyorsanız bu haber size nazaran! Sadeliğin ve doğallığın giderek değer kazandığı günümüzde natürelliği odağına alan yüz bakımı trendi seçenekleri çok ilgi görüyor. Doğal içerikli ve yavaşça yapılı eserler eşliğinde yapılan yeni trend cilt bakımı çalışmaları ile doğal hoşluğu kaybetmeden ışıltılı bir cilde kavuşmak mümkün. Pekala, 2023 cilt bakım trendleri neler? Gelin dönemin hoşluk trendi seçeneklerine yakından bakalım.


  • LİP & CHEEK ÜRÜNLER
2023 süratli ve pratik makyajların ve multi kullanım sağlayan mamüllerin yılı olacak. Hâl bu biçimde olunca hem dudağa tıpkı vakitte yanaklara uygulanan, ruj ve allık nazaranvini layıkıyla yerine getiren lip&cheek eserler vazgeçilmeziniz olacak. İster stick, ister krem, ister likit formda bir eseri kesinlikle makyaj çantanıza şimdiden ekleyebilirsiniz.


  • SKİNMALİSM

Skinmalism, hayli fazla ayrıntıdan ve adımdan oluşan karmaşık cilt bakım süreçlerine bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. “Az fazlacatur.” ideolojisine dayanan bu akımda cilt telaşına uygun cilt bakım eserleri seçiliyor ve minimal rutinlerle cilt bakımı gerçekleştiriliyor. Nokta atışı ve fazlaca maksatlı eserler yardımıyla yorucu cilt bakım seanslarının önüne geçen Skinmalism, 2023 yılının tesirli trendlerinden biri olacağa benziyor.

  • YÜZ VE BEDEN TAKILARI

Yüz ve beden takıları 2022’de büyük istek gördü. 2023’te de popülaritesini koruyacak olan takılar, yüzü ve bedeni canlı sanat alanına dönüştürecek. İster çil gibisi bir mücevher yerleştirin, ister kaşlarınızı taşla kaplayın.Üçüncü göz mücevherler, kelebekler, yıldızlar, kristaller… Önümüzdeki aylarda seçenekler daha da artacaktır.