Çok doğru, 4 Mayıs Cumartesi ve 5 Mayıs Pazar günü Canale 5'te konuklar

Actinopteri

New member
Silvia Toffanin'in bugün ve yarın Canale 5'te sunduğu Verissimo programı'nın konukları arasında Serena Bortone ve Michelle Hunziker yer alıyor. Program, Amici'den Anna Pettinelli ve Raimondo Todaro'dan oluşan profesör çiftinin ağırlanmasıyla başlayacak. Maria De Filippi'nin yetenek yarışmasında gecenin son elenen konuğu dansçı Sofia oldu.

Uzun süredir sinema ve televizyon dünyasından uzak kalan oyuncu Cinzia Leone için yer açıldı. Böylece Toffanin, üçüncü çocuğunu bekleyen erkek arkadaşı Alessandro ve Ludovica Valli'nin eşliğinde Rebecca Staffelli'yi karşılıyor.

Pazar günkü bölümde Serena Bortone'un varlığı yer alıyor. Raitre'de Ne Olacak'ın sunucusu olan gazeteci, son haftalarda yazar Antonio Scurati'nin 25 Nisan'dan önce yayından kaldırılan monologuyla ilgili hikayenin merkezinde yer alıyor.

Bu nedenle stüdyoda Michelle Hunziker, yetenek yarışmasının takım liderleri arasında yer alan Anna Tatangelo'nun eşlik ettiği Io Canto Ailesi ile yakında Canale 5'te olacak.

Alessandra Celentano ve Rudy Zerbi'nin yer aldığı yeni Amici mekanı. Buradaki stüdyoda Alena Seredova, ikinci oğlu David Lee Buffon ile birlikte. Son olarak Acı Toprak hayranlarına dizide Betül karakterini canlandıran oyuncu İlayda Çevik konuk olacak.