“Andrea Damante ile 8 ayda bir yeniden bir araya geliyorduk. Artık her şey bitti”

Actinopteri

New member
Giulia De Lellis Ve Andrea Damanté. Uzun bir ilişki şu sebepten dolayı sona erdi ihanetler ondan. Çiftin hayranları aşklarının bitmesini hiçbir zaman kabul etmedi. Ve bugün bile fenomen, Andrea'dan hayatındaki en önemli insanlardan biri olarak bahsediyor ama o artık geçmişinin bir parçası. Bunu yakın zamanda bir misafir olarak yaptı. Luca Casadei podcast ile yeni bir randevuda Bir kez daha.

İlişkinin sonu

Giulia De Lellis ve Andrea Damante, Maria De Filippi'nin programında bir araya geldi. Erkekler ve Kadınlar. İhanetine kadar iki buçuk yıl boyunca hep dedikoduların odağında olan bir ilişki: “Bilgisayarını açınca beni aldattığını öğrendim. Amerika'dan döndüğünde evi tam anlamıyla dağılmış halde buldu.” . Çok sinirlendim. Onun kıyafetlerini kestim, Play'ini parçaladım ve tüm iş eşyalarını kırdım. Hayatımda bir daha asla yapmayacağım bir şeydi ama çıldırdım, bunu beklemiyordum”, diye açıkladı Giulia. aldatıldığını anladığı an.

Ancak bu iki buçuk yılda birçok geri dönüş yaşandı. Giulia De Lellis bunu şöyle tanımladı: “Sekiz ayın laneti”. Güzellik fenomeni şöyle açıkladı: “Sekiz ay sonra Milano'ya gelir gelmez onunla trafik ışıklarında tekrar karşılaşıyorum. Her buluşmamızda her şey hep böyle oldu. Sekiz ayın laneti. Her sekiz ayda bir nerede olursam olayım tesadüfen karşılaştığımız için her tekrar bir araya geldiğimizde tartıştık ve o bizden daha güçlüydü. Bu çok uzun bir süre devam etti, her sekiz ayda bir çok aşık oldum. onunla birlikteydim ama bir erkek olarak ona olan saygımı daha çok kaybetmiştim” dedi.

@onemoretimepodcast @giuliadelellis103 ♬ orijinal ses – BİR DAHA ZAMAN

Son olarak tarihle ilgili kader sorusu eksik olamazdı Tony EfeGiulia De Lellis buna çok fazla ayrıntı vermeden yanıt verdi: “İlişkimiz hakkında konuşmuyorum çünkü bunu kendimize saklıyoruz, çünkü sadece onu yaşamak zorundayız. Benim için onun gerçekten kendi kendine olmasına izin vermesi çok değerli. Birkaç kişi tarafından keşfedildi. Hiç böyle bir insanla tanışmamıştım” yorumunu yaptı etkileyici.